17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Κωτσόβολος: Οι φήμες για τους πιθανούς μνηστήρες της εταιρείας!

    Ενώ οι φήμες «δίνουν και παίρνουν» για την Κωτσόβολος και τους πιθανούς μνηστήρες της εταιρείας, σειρά είχε ο Απόστολος Βακάκης να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να εμπλέκεται με την εξαγορά της Κωτσόβολος. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν ενδιαφέρομαι για τις δουλειές των άλλων».

    Όπως είναι γνωστό, η Κωτσόβολος έχει «βγει» προς πώληση σε μια αποτίμηση μεταξύ 300 και 320 εκατ. ευρώ. Tα EBIDTA της εταιρείας αγγίζουν τα 32 εκατ. ευρώ οπότε η αποτίμηση «φαίνεται» να είναι λογική. Παράλληλα, η πίεση από την μητρική εταιρεία που είναι εισηγμένη στο Λονδίνο, είναι μεγάλη καθώς θέλουν να πουλήσουν όσον το δυνατόν συντομότερα.

    Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες εικασίες με τις πιο πρόσφατες  να κάνουν λόγο για ενδιαφερόμενα funds και σχήματα που θα μπορούσαν να εμπλακούν – όχι βέβαια στα 320 εκατ. που ζητούν οι Βρετανοί μέτοχοι, αλλά με ένα τίμημα κοντά στα 230-250 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο σενάριο μάλιστα εκτός από την CVC εμπλέκει και την Amazon, αλλά οι φήμες δεν έχουν καμία βαρύτητα, αν δεν μετουσιωθούν σε πράξη.

    Το όλο θέμα το χειρίζεται ο Σύμβουλος του πωλητή που είναι η CITI Λονδίνου, η οποία θα δεχτεί μη δεσμευτικές προσφορές και στην συνέχεια θα ανοίξει το DATA ROOM της εταιρείας στους ενδιαφερόμενους παίκτες. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα η Curry’s.

    Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 η Κωτσόβολος θα παρουσιάσει τα οικονομικά της αποτελέσματα, αν και οι περισσότερες ερωτήσεις είναι σίγουρο πως θα στραφούν γύρω από την φημολογούμενη εξαγορά της.

    Διαβάστε επίσης: Cyprus Fintech Summit 2023: πόλος έλξης για Διεθνείς εμπειρογνώμονες και παγκοσμίου φήμης fintech influencers

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles