19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κρις Πρατ: Μετά το Super Mario δίνει τη φωνή του στον Garfield

    Ο πορτοκαλί γάτος «Garfield» αποτελεί ένα κόμικ με μακρά ιστορία. Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή του το 1978 σε εφημερίδα. Από τότε πρωταγωνίστησε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων. Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από το 2016, η Paramount Pictures ετοιμάζει μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων με κεντρικό ήρωα τον Garfield.

    Ο Κρις Πρατ στη νέα ταινία

    Ο Κρις Πρατ είναι αυτός που θα δώσει τη φωνή του στον τεμπέλη πορτοκαλί γάτο που λατρεύει τα λαζάνια. Ο ίδιος μάλιστα δανείζει τη φωνή του και στο Mario, στην ταινία Super Mario Bros. Σκηνοθέτης θα είναι η Μέρι Ντίνταλ και σεναριογράφος ο Ντέιβιντ Ρέινολντς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ταινίες του 2004 και του 2006, η φωνή του Garfield ανήκε στον κωμικό Μπιλ Μάρεϊ.

    Διαβάστε επίσης: Το Δεκέμβριο του 2022 η νέα ταινία Super Mario (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles