23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    League Of Legends: Θύμα κυβερνοεπίθεσης η Riot Games

    H αμερικανική video game developer Riot games, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με διάσημους τίτλους όπως τα Valorant και League Of Legends, ανακοίνωσε ότι έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης, όμως τα προσωπικά δεδομένα των παικτών ευτυχώς δεν κλάπηκαν κατά τη διάρκεια.

    Η εταιρεία ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση στο Twitter ότι ακόμα δεν έχει όλες τις απαντήσεις για το συμβάν, όμως ήθελε να ενημερώσει του παίκτες. “Αυτή την εβδομάδα, τα συστήματα του περιβάλλοντος ανάπτυξης έγιναν ευάλωτα σε μια επίθεση social engineering”, επισημαίνει η εταιρεία. Δυστυχώς, η επίθεση είχε αρνητικές επιπτώσεις, αφού εξαιτίας της θα καθυστερήσει η κυκλοφορία αρκετών updates. Παράλληλα, σημειώνεται ότι τα μέλη της Riot Games κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

    “Να σας πούμε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του 13.2 patch του League of Legends. Η ομάδα του LOL εργάζεται σκληρά για να δει τι μπορεί να επιδιορθώσει προκειμένου να παραδώσουμε τις περισσότερες αλλαγές που είχαμε ανακοινώσει, όπως ήταν προγραμματισμένες”, επισημαίνεται στην ίδια ανάρτηση.

    Διαβάστε επίσης:

    Επική περιπέτεια με ποδήλατο στο Season: A Letter to the Future (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles