17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμη για το LG G Pad και το L9 II η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat!

    Η LG από τα τέλη Απριλίου διαθέτει την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat OS για το LG G Pad και το LG L 9II, προσφέροντας σε ακόμα περισσότερους χρήστες της την πιο εξελιγμένη Android εμπειρία.

    lg-g-pad-3

    «Η LG προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών της, επομένως είναι μεγάλη μας χαρά η ανακοίνωση της διάθεσης της αναβάθμισης αυτής και στα LG G Pad & LG L 9II» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Mobile Communications Sales Manager, LG Electronics Hellas. «Σε συνδυασμό με τις τεχνολογικά προηγμένες συσκευές μας, η διάθεση του τελευταίου λειτουργικού Android OS προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις και ένα πακέτο νέων, βελτιωμένων χαρακτηριστικών που είμαστε βέβαιοι ότι θα ευχαριστήσουν τους χρήστες μας».

    Επιπλέον, η αναβάθμιση του μοντέλου Optimus G της LG θα είναι διαθέσιμη κατά τις αρχές του τρίτου τριμήνου του 2014. Ωστόσο, καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις κάθε αγοράς και των αντίστοιχων πάροχων ποικίλουν, η ημερομηνία της διάθεσής του μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles