20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    LG @ MWC 2018: Ανακοινώθηκε το LG V30S ThinQ, το πρώτο smartphone της εταιρείας με ΑΙ

    Η LG ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα μεγάλα ονόματα κατασκευαστών που παρευρίσκονταν στην έκθεση MWC. Το 2016, είχε παρουσιάσει το αρθρωτό LG G5, το 2017 είδαμε το LG G6 και τώρα, στη φετινή MWC η εταιρεία παρουσίασε το LG V30S ThinQ. Το LG V30s διατηρεί ακριβώς το ίδιο design με το V30, το ίδιο σύστημα διπλής κάμερας, την ίδια οθόνη 18:9, την μπαταρία των 3,300mAh και τον Snapdragon 835. Οι μόνες διαφορές είναι στη μνήμη, που πλέον η συσκευή διαθέτει 6GB RAM και στον αποθηκευτικό χώρο, με την εταιρεία να διαθέτει πλέον εκδόσεις των 128GB ή 256GB.

    Καταγραφή

    Η άμεση ερώτηση που προκύπτει, είναι ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης της συσκευής. Η LG κατά τη διάρκεια παρουσίασης σε μέσα του διεθνούς τύπου στην έκθεση MWC 2018, μίλησε εκτενώς για την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της και ποια ακριβώς πλεονεκτήματα προσφέρει στην AI Cam. Όμως, από τη στιγμή που η AI Cam και κάθε βελτίωση στο software της νέας συσκευής θα καταφθάσει και στα V30 smartphones, μήπως πραγματικά δεν χρειαζόταν το νέο smartphone;

    V30S_ThinQ_New_Moroccan_Blue_01 [700]

    Η AI Cam αποτελεί λογισμικό αδειοδοτημένο από την EyeEm, που και άλλοι κατασκευαστές μπορούν να λάβουν άδεια και να το χρησιμοποιήσουν. Το σύστημα μηχανικής μάθησης έχει εκπαιδευθεί σε πάνω από 100 εκατομμύρια εικόνες. Προβάλλει keywords καθώς εστιάζετε την κάμερα σε αντικείμενα του χώρου και σκηνές, αναγνωρίζοντάς τες. Σύμφωνα με το theverge, είναι σε θέση να παράγει πιο ποιοτικές φωτογραφίες σε σχέση με την μη υποβοηθούμενη κάμερα. Ένα άλλο feature της συσκευής, είναι το Bright Mode, που συνδυάζει τα τέσσερα pixels σε ένα για φωτεινότερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό που έρχεται στο V30.

    Είναι πασιφανές ότι το flagship smartphone της LG για το 2018, δεν ήταν εγκαίρως έτοιμο για το μεγάλο event της MWC 2018, δεν ήθελε όμως να έρθει στη Βαρκελώνη με άδεια χέρια. Το LG V30S ThinQ κάνει αρχικά το ντεμπούτο του στην Κορέα σε μερικές εβδομάδες και τον Μάρτιο σε περισσότερες χώρες, με την τιμή να καθορίζεται από την εκάστοτε αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles