21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    LG Optimus 3D Max: Νέο 3D “χτύπημα” από την Κορέα

    Η LG έχει βαλθεί να μας τρελάνει… Μετά τo VU και τα μοντέλα της σειράς L-Style, ήρθε η ώρα για μία ακόμη ανακοίνωση, εν όψει MWC 2012 – 3D αυτή τη φορά.

    Το LG Optimus 3D Max είναι το νέο “τρισδιάστατο” μοντέλο της εταιρείας που μόλις ανακοινώθηκε και φαίνεται ότι αποτελεί την international edition του Optimus 3D Cube που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες για την αγορά της Κορέας. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με μόνη διαφορά ότι το Cube διαθέτει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (16GB αντί για 8GB του 3D Max) και μικροδιαφορές στην οθόνη.

    Το LG Optimus 3D Max διαθέτει dual 5MPixels cameras και δυνατότητα live 3D video editing. Είναι ακόμη πιο λεπτό από το Optimus 3D, με οθόνη που φτάνει και πάλι τις 4.3 ίντσες, έχει ανάλυση 800×480 pixels  και ενσωματώνει Gorilla Glass 2. Αν είσαι fan του 3D θα σε ενθουσιάσει…

    Η συσκευή, σε αυτή τη φάση, “τρέχει” το Android 2.3 (Gingerbread), ενώ θα λάβει σύντομα αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich. Στις υπόλοιπες δυνατότητές της συμπεριλαμβάνονται ένας διπύρηνος επεξεργαστής στο 1.2GHz, 1GB RAM, 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία των 1520mAh.

    Διαθέτει ακόμη πλήρη υποστήριξη για NFC, ώστε να εκμεταλλεύεται το νέο σύστημα “LG Tag+” που ανακοίνωσε η κορεατική εταιρεία νωρίτερα στην εβδομάδα.

    Περισσότερα και για το LG Optimus 3D Max, θα μάθουμε στη Βαρκελώνη…

    Πηγή: Android Community, Engadget, The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles