23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τo live-action trailer του Destiny: The Taken King που δίνει αφόρητο πόνο!

    Οι φανατικοί φίλοι του Destiny περιμένουν πως και πως το Taken King expansion, το οποίο αναμένεται να προσθέσει περισσότερο game content και να κάνει ακόμη πιο πλούσιο τον κόσμο του γνωστού shooter της Bungie, τον οποίο έχουν λατρέψει χιλιάδες gamers. Η Activision λοιπόν για να “ζεστάνει” ακόμη περισσότερο την τεράστια gaming community του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε ένα επικό launch trailer, το οποίο είναι βέβαιο ότι λειτουργεί ως το καλύτερο ορεκτικό πριν από το επίσημο launch του expansion στις 15 Σεπτεμβρίου.

    taken king destiny

    Το συγκεκριμένο trailer αποτελεί ένα δημιούργημα του διάσημου σκηνοθέτη Joseph Kosinski (Oblivion, Tron: Legacy) και στη διάρκεια του παρακολουθούμε έναν Titan και τους συντρόφους του Guardians, να εφορμούν στο γιγαντιαίο σκάφος Dreadnought. Εκεί δεν έχουν πρόβλημα να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις των Hive που τους περικυκλώνουν, ωστόσο ο Onyx εμφανίζεται στα ξαφνικά για να τους χαλάσει το πάρτι! Oι τρεις Guardians απεικονίζουν τις νέες subclasses του Taken King (Sunbreaker, Stormcaller και Nightstalker) και το εν λογω σύντομο trailer είναι τόσο καλογυρισμένο που έχει τον χαρακτήρα χολιγουντιανής υπερπαραγωγής, καθώς είναι εμφανές ότι οι υπεύθυνοι της Activision δεν δίστασαν να δαπανήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να δώσουν στους gamers μία live-action γεύση από τον επικό και σκοτεινό sci-fi κόσμο του Destiny. Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε… 

    https://youtu.be/RpDLxs8z08A

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles