20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Logitech MX Keys S & ΜX Anywhere 3S Review: «Για τους users που το workflow είναι… σοβαρή υπόθεση»!

    Με την Logitech δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος… και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμη και οι πέτρες! Το Logitech brand άλλωστε είναι συνώνυμο με την εντυπωσιακή εξέλιξη των computer peripherals όλα αυτά τα χρόνια, με εκατομμύρια users σε ολόκληρο τον κόσμο να δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει τυχαία, καθώς η κορυφαία εταιρεία κατασκευής περιφερειακών και αξεσουάρ «αντιλαμβάνεται» πάντα τις ανάγκες τους, προσαρμόζοντας ανάλογα τις προτάσεις τους.

    Οι νέες προσθήκες στη σειρά Master, MX Keys S και MX Anywhere 3S, σχεδιάστηκε για να καλύψει στο maximum τις ανάγκες των advanced χρηστών που ασχολούνται με τον προγραμματισμό αλλά και το content creation, ρίχνοντας το βάρος στο νευραλγικό τομέα του workflow (εκεί που ακόμη και το παραμικρό δευτερόλεπτο μετράει)! Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το keyboard MX Keys S και το MX Anywhere 3S και στο review που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε γιατί τα δύο αυτά αξεσουάρ είναι… «κορυφή»!

    Logitech MX Keys S: Productivity Boost!

    Από τη στιγμή που το υψηλό productivity είναι το «ζητούμενο» σε κάθε δυναμικό επαγγελματία, το wireless πληκτρολόγιο MX Keys S σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί την «δίψα» μας για ακόμη περισσότερη παραγωγικότητα. Με εντυπωσιακή ακρίβεια και φέρνοντας στο προσκήνιο τις υψηλές επιδόσεις, τo MX Keys S έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, καθώς η διάταξη των Low-profile πλήκτρων του βοηθάει στην καλύτερη τοποθέτηση του καρπού του χρήστη και στη μείωση της κούρασης των δαχτύλων.

    Αρκετά στιβαρό και ανθεκτικό, διαθέτει backlit φωτισμό, έτσι ώστε να πληκτρολογείτε με άνεση ακόμη και όταν το φως στο δωμάτιο είναι ελάχιστο. Η βελτιωμένη διάταξη σε συνδυασμό με την προσθήκη τριών πολύ χρήσιμων πλήκτρων (ομιλία σε κείμενο, σίγαση / ενεργοποίηση μικροφώνου και μενού συμβόλων emoji), αν μη τι άλλο προσθέτουν ένα extra bonus ευκολίας στον χρήστη που θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και τον ενδιαφέρει η επικοινωνία μέσα από το keyboard του. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το νέο keyboard της σειράς Master προσφέρει πολλαπλή συνδεσιμότητα, καθώς μπορείτε να το συνδέσετε τόσο μέσω Bluetooth, όσο και μέσω του δέκτη Logi Bolt USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Όπως και τα υπόλοιπα περιφερειακά της Logitech, έτσι και αυτό μπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις υπολογιστές μέσω Bluetooth.

    Το μεγάλο ατού βέβαια του MX Keys S κρύβεται στο εξελιγμένο software, καθώς μέσω της εφαρμογής Logi Options+, ο χρήστης του μπορεί να παραμετροποιήσει πλήρως κάθε λειτουργία, ορίζοντας συγκεκριμένα πλήκτρα στο να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες, αλλά και χρήσιμες συντομεύσεις που ονομάζονται Smart Actions. Κατά αυτόν τον τρόπο, το keyboard σας γίνεται ένα αναπόσπαστο «γρανάζι» του workflow, εξασφαλίζοντας ομαλή και γρήγορη ροή της εργασίας σας. Επιλέγοντας μάλιστα ένα συγκεκριμένο προφίλ μπορείτε να εργαστείτε σε διαφορετικά συστήματα, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία.

    Ολοκληρώνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο κομμάτι της αυτονομίας, καθώς με μια πλήρη φόρτιση μπορείτε να δουλεύετε άνετα για περισσότερες από 10 ημέρες (η παραπάνω «επίδοση» φτάνει στους 5 μήνες εάν έχετε απενεργοποιημένο τον backlit φωτισμό). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το MX Keys S διαθέτει και μια πιο… “eco-friendly” φιλοσοφία, καθώς το εν λόγω πληκτρολόγιο φέρει πιστοποίηση ουδέτερου άνθρακα, ενώ τα πλαστικά του τμήματα αποτελούνται σε ένα μεγάλο ποσοστό από ανακυκλωμένο πλαστικό. Με τιμή στα 125 ευρώ, το MX Keys S αποτελεί το keyboard που κυριολεκτικά θα λύσει τα χέρια κάθε δυναμικού χρήστη, εκτοξεύοντας στα ύψη την παραγωγικότητά του, καθώς πρόκειται για ένα “Pro” keyboard με τα όλα του.

    ΜΧ Anywhere 3S… Workflow everywhere!

    Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο workflow χρειάζεται και ένα ευέλικτο mouse και σίγουρα το MX Anywhere 3S δημιουργήθηκε για να καλύψει στο έπακρον τις ανάγκες των προχωρημένων χρηστών. Το νέο βελτιωμένο MX Anywhere 3S μπορεί να μην διαθέτει το πιο «φαντεζί» design που υπάρχει, ακολουθώντας πιο κλασικές σχεδιαστικές γραμμές, παρόλα αυτά καθίσταται ιδανικό για τους users που αναζητούν υψηλή απόδοση, φορητότητα και μοναδική άνεση.

    Το εξαιρετικά βολικό design του MX Anywhere 3S, το καθιστά ιδανικό για χρήστες τόσο με μεγάλα όσο και με πιο μικρά χέρια, προσφέροντας μια πραγματικά ξεκούραστη εμπειρία χρήσης. O εξελιγμένος sensor των 8.000 DPI επιτρέπει στο mouse να «ρολάρει» παντού σε οποιοδήποτε σημείο και σε κάθε επιφάνεια (ακόμη και πάνω σε γυαλί), ενώ είναι πιο αθόρυβο και από πάτημα γάτας, αλλά και πιο “ήσυχο” σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Με αυτόν τον τρόπο, το MX Anywhere 3S σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε focus στην εργασία σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Η δε ταχύτητα κύλισης από την ηλεκτρομαγνητική ροδέλα MagSpeed (με ταχύτητα 1.000 lines per second) βοηθάει τα μέγιστα στις περιπτώσεις που έχετε να κάνετε scrolling σε τεράστια spreadsheets και σε άπειρες γραμμές προγραμματιστικού κώδικα.

    Φυσικά, όπως και με το MX Keys S, έτσι και με το MX Anywhere 3S μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρότυπο για workflow, το οποίο μέσω του Logi Options+ σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μια σειρά από παραμέτρους που αφορούν στη λειτουργία του mouse και στον τρόπο που αυτό συνδέεται με τις υπόλοιπες εργασίες σας. Δημιουργώντας ένα καθαρά «personalized» πρότυπο λειτουργίας, μπορείτε να εκμεταλλεύεστε τα προτερήματα του MX Keys S με αυτοματοποιημένο τρόπο, εξασφαλίζοντας maximum ταχύτητα. Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της αυτονομίας, το Anywhere 3S υποστηρίζει fast-charging, με μια πλήρη φόρτιση να προσφέρει έως και 70 ημέρες απρόσκοπτης λειτουργίας. Ενδεικτικό είναι ότι λόγω των fast-charging δυνατοτήτων του, με μόλις ένα λεπτό φόρτισης, το mouse της Logitech μπορεί να λειτουργήσει για περίπου 3 ώρες.

    Σε χρώματα γραφίτη, ανοικτού γκρίζου και ροζ και σε τιμή στα 105 ευρώ, το MX Anywhere 3S είναι το mouse που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο «Έβερεστ» του workflow.

    To απόλυτο combo!

    Χωρίς αμφιβολία, το MX Anywhere 3S και το MX Keys S μπορούν να μετατραπούν στο απόλυτο combo για κάθε user που επιθυμεί να εκτοξεύσει την παραγωγικότητά του, εκπληρώνοντας με επιτυχία κάθε επαγγελματικό task, όσο απαιτητικό κι εάν είναι. Με eco-friendly φιλοσοφία, τρομερή ποιότητα κατασκευής και ένα software (Logi Options+) που κάνει πραγματικότητα το όνειρο του workflow, το MX Anywhere 3S και το MX Keys S αποτελούν δύο λύσεις που θα “λύσουν” τα χέρια ακόμη και των πιο απαιτητικών users!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles