23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Loki: Δείτε το νέο trailer και ετοιμαστείτε για την πιο εναλλακτική σειρά της Marvel… ever!

    Το Loki είναι η σειρά που οι περισσότεροι fans του Marvel Cinematic Universe αναμένουν περισσότερο! Και όχι άδικα, καθώς ο Tom Hiddleston αναμένεται να δώσει ρεσιτάλ στο ρόλο του πανούργου Θεού που τον αγαπήσαμε από το πρώτο Thor μέχρι το Avengers: Infinity War. Τα δημιουργικά μυαλά της Marvel και της Disney βέβαια είναι εμφανές ότι μας ετοιμάζουν κάτι πολύ ιδιαίτερο και εναλλακτικό, πέρα από τα συνηθισμένα και αυτό είναι κάτι που μπορούμε εύκολα να το συμπεράνουμε και από το main story, αλλά και από τα πρώτα trailers της σειράς.

    Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο της πολυαναμενόμενης σειράς, ο Loki έχει τρομερά μπλεξίματα, καθώς αμέσως μετά το τέλος του Avengers: Endgame, τον είδαμε να χρησιμοποιεί το Τεσσαράκτιο και να εξαφανίζεται. Ωστόσο, με αυτή του την πράξη ο Loki έσπασε ουσιαστικά τη ροή του χρόνου και έτσι κίνησε το ενδιαφέρον της TVA (Time Variance Authority), μιας ειδικής υπηρεσίας (μοιάζει περισσότερο ως ένα είδος εξωγήινης αστυνομίας), η οποία είναι υπεύθυνη για τη σωστή τήρηση των νόμων του σύμπαντος. Ο υπεύθυνος αξιωματικός της υπηρεσίας TVA, Mobius M. Mobius (Owen Wilson), δεν έχει παρά να συλλάβει τον Loki, ο οποίος τώρα καλείται να εκτίσει την ποινή τουΠοια είναι αυτή; Μα φυσικά, να διορθώσει το χρόνο, κλείνοντας ουσιαστικά τις τρύπες που δημιούργησε στα εναλλακτικά timelines με τις πράξεις του. To πως θα το καταφέρει;  Tταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, επεμβαίνοντας στα γεγονότα που βοήθησαν στη διαμόρφωση του Marvel Cinematic Universe. Όπως άλλωστε φαίνεται και από το trailer ο Loki επισκέπτεται από μια εναλλακτική εκδοχή της Νέας Υόρκης (όπου το αρχηγείο των Avengers έχει καταστραφεί ολοσχερώς) μέχρι τον πλανήτη Sakaar από το Thor: Ragnarok, αλλά και τον πλανήτη Vormir εκεί που άφησε την τελευταία της πνοή η Black Widow στο Avengers: Endgame!

    Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω και παρακολουθώντας και το πρόσφατο trailer που ακολουθεί σίγουρα θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι η σειρά που θα ξεκινήσει στο Disney+ στις 11 Ιουνίου είναι ίσως μία από τις πιο εναλλακτικές (και «γεια σου») σειρές όλων των εποχών!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles