17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ήρθε το Lollipop update για το Galaxy Note 4

    Οι κάτοχοι τόσο του οκταπύρηνου Exynos Note 4, όσο και του τετραπύρηνου Snapdragon, πρέπει να έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού επιτέλους ξεκινά το update των συσκευών τους σε Android 5.0 Lollipop και στην Ευρώπη!

    Samsung Galaxy Note 4

    Μετά τα προβλήματα με το Gear VR που καθυστέρησαν το Lollipop update, έχει ξεκινήσει δειλά-δειλά η προώθησή του στις ευρωπαϊκές συσκευές, έτσι μην παραλείπετε να ελέγετε τα updates του Note 4 σας. Ακόμη πιό ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του παλαιότερου, αλλά άκρως επιτυχημένου Note 3, το οποίο θα δεχθεί και αυτό το Lollipop update σχεδόν ταυτόχρονα με το Note 4, έτσι θα λάβουν μια σοβαρή ανανέωση σε software επίπεδο για να κρατήσουν τους κατόχους τους ευχαριστημένους.

    Android-5.0-Lollipop

    Τέλος, υπάρχουν αναφορές πως η Samsung θέλει να προωθήσει το Android 5.0 ακόμη και στο πεπαλαιωμένο, πλέον, Note 2, που παραμένει στην κατοχή αρκετών ανά τον κόσμο, δείχνοντας έτσι πως εμπιστεύεται τις δυνατότητες της συσκευής της αλλά και πως το νέο OS της Google είναι αρκετά ελαφρύτερο απ’ότι θα περίμενε κανείς.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles