16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Η animated σειρά του Netflix Arcane, η οποία βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίδι League of Legends, έγινε η πρώτη σειρά πλατφόρμας streaming που κέρδισε Emmy στην κατηγορία Outstanding Animated Program.

    Δεν πρόκειται για μια εύκολη νίκη, αφού απέναντί της βρέθηκε ισχυρός ανταγωνισμός, όπως τα Bob’s Burgers, Rick and Morty, The Simpsons και What If…

    «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που προερχόμαστε από την κατηγορία των video games. Ήταν εκπληκτικό να βλέπουμε τον κόσμο να αγκαλιάζει τους χαρακτήρες και τις ιστορίες μας», είπε ο συνδημιουργός του Arcane Christian Linke.

    Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Ella Purnell (Jinx), Hailee Steinfeld (Vi) και Katie Leung (Caitlyn). Η πρώτη σεζόν έφτασε σχεδόν 34,2 εκατ. ώρες προβολής την πρώτη εβδομάδα της στο Netflix και έλαβε πολύ θετικές κριτικές από κριτικούς και το κοινό.

    Σημειώνεται ότι το Arcane αναφέρεται στο ξεκίνημα δύο θρυλικών πρωταθλητών και σε μια πόλη στα πρόθυρα πολέμου. Εν μέσω της διαμάχης των πόλεων Πιλτόβερ και Ζάουν, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ μαγικών τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων.

    H ομάδα παραγωγής στη Riot Games έχει ανακοινώσει ότι ο δεύτερος κύκλος είναι ήδη υπό ανάπτυξη, γεγονός πολύ ευχάριστο για όσους παρακολούθησαν τη σειρά και αγωνιούν για τις εξελίξεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου BFI η πρεμιέρα του “Πινόκιο”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles