23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μέσα στο 2024 επιστρέφει το Arcane

    Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του Arcane, της πολυβραβευμένης animated σειράς που διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends, επιβεβαιώθηκε επιτέλους ότι θα κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2024, όπως ανακοινώθηκε στο Tencent Video V Vision Conference.

    Η πρώτη σεζόν του Arcane αποτέλεσε τεράστια επιτυχία. Έγινε η σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία του Netflix στο ντεμπούτο της και έλαβε το βραβείο Primetime Emmy για εξαιρετικό πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων. Κέρδισε επίσης μεγάλη εκτίμηση από τους κριτικούς για τους χαρακτήρες, την ιστορία και το voice acting. Η 2η σεζόν του Arcane θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε η 1η σεζόν, με τους Vi και Jinx να παραμένουν σε αντίθετες πλευρές της μάχης Piltover-Zaun. Η σεζόν σχεδιάζεται να εμβαθύνει στη σχέση των αδελφών και στις ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις των πράξεών τους.

    Η παραγωγή της 2ης σεζόν του Arcane έχει καθυστερήσει περίπου 2 χρόνια. Αν και η επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι μια θετική εξέλιξη για τη σεζόν 2 του Arcane, οι fans θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2024 για την επιστροφή της. Οι δημιουργοί της σειράς έχουν δηλώσει ότι είναι αφοσιωμένοι στο να την κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερη. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα δούμε το Σεπτέμβριο στα Novacinema

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles