20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μια κυπριακή Startup, εγκατέστησε το πρωτοποριακό πληροφοριακό σύστημα Blupath Infopoint σε ΑΤΜ της Σλοβενίας!

    bitnik blupath infopoint

    Μια κυπριακή Startup, που εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων ψηφιακής επικοινωνίας, ολοκλήρωσε πρόσφατα  τις εργασίες εφαρμογής του συστήματος της ‘Blupath Infopoint’, σε αλυσίδα αυτόματων ταμιακών μηχανών (ΑΤΜ) της Σλοβενικής Bitnik στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Η Bitnik που αποτελεί τη μεγαλύτερη Σλοβενική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρονικού συναλλάγματος Bitcoin, με επιτυχή λειτουργία αλυσίδας μηχανών Bitcoin ATM από το 2014. Οι μηχανές Bitnik ATM στη Σλοβενία επιτρέπουν σε οποιοδήποτε άτ­­ομο να διαδράσει μαζί τους, με τη χρήση μιας εφαρμογής που λειτουργεί σαν ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο κινητό του, και του επιτρέπει είτε να καταθέσει μετρητά στην μηχανή ATM, που μετατρέπονται σε ψηφιακό συνάλλαγμα Bitcoin, είτε να μετατρέψει Bitcoin από το ψηφιακό πορτοφόλι σε μετρητά και να τα παραλάβει άμεσα από τη μηχανή ΑΤΜ.

    Η Bitnik συνεργάστηκε με την κυπριακή εταιρεία Blupath χρησιμοποιώντας το σύστημα Infopoint, ως ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα επικοινωνίας για περαστικούς που μπορεί να βλέπουν ή να χρησιμοποιούν μια συσκευή Bitnik ATM σε μια τοποθεσία, για πρώτη φορά. Παράλληλα τα Infopoints επιτρέπουν στους  περαστικούς να διαδράσουν μαζί τους και να παραλάβουν στο κινητό τους τηλέφωνο, πλούσιες και ακριβείς οδηγίες σχετικά με την χρήση του συστήματος Bitnik και την εγκατάσταση της εφαρμογής ψηφιακού πορτοφολιού στο κινητό τους τηλέφωνο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα Blupath Infopoint αναπτύχτηκε από κύπριους επιστήμονες και έχει σαν στόχο να  συνδέει τον φυσικό και ψηφιακό κόσμο μαζί, επιτρέποντας ετσι σε οποιοδήποτε άτομο να παραλαμβάνει πλούσιο, ελεγχόμενo διαδραστικό υλικό και πληροφόρηση στο κινητό του τηλέφωνο, απλά πλησιάζοντας και διαδρώντας με φυσικά αντικείμενα και τοποθεσίες γύρω του. Τα Infopoints, υποστηρίζονται από την πλατφόρμα Blupath και μπορούν να διασυνδεθούν με οποιοδήποτε σημείο ή αντικείμενο σε ένα χώρο, ενώ χρησιμοποιούν μια σειρά από τεχνολογίες συνδεσιμότητας που ανοίγουν πολλαπλές μεθόδους επικοινωνίας με τα άτομα γύρω τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles