17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Moto G23: Στο φως τα πρώτα renders του νέου VfM smartphone της Motorola!

    Η Motorola ενδυναμώνει διαρκώς το προϊοντικό της line-up στην κατηγορία των value for money smartphones της, για αυτό και το Moto G23 φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές των users που αναζητούν μια ισχυρή και συγχρόνως οικονομική συσκευή. Πρόσφατα, διέρρευσαν μάλιστα και τα πρώτα renders της VfM συσκευής που μας ετοιμάζει η Motorola και έτσι μπορούμε να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα για την τελική μορφή της.

    Η νέα “Value for Money” πρόταση της Motorola θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (Μπλε, γκρι και λευκό) και εμφανισιακά δείχνει να ξεχωρίζει για τις αρκετά στρογγυλοποιημένες γωνίες του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το Moto G23 διαθέτει κύρια κάμερα στα 50MP μαζί με Utrawide φακό στα 5MP και 2MP macro κάμερα, καθώς επίσης και μια μπροστινή selfie camera με ανάλυση στα 16MP.

    Άλλα specs της συσκευής που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί είναι οθόνη στις 6.5 ίντσες τεχνολογίας IPS – HD+ (1600 x 720 pixels), 90Hz refresh rate, MediaTek Helio G85 SoC και μια μπαταρία στα 5.000mAh μαζί με δυνατότητα για fast-charging, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα διαθέτει 4GB RAM και 128GB storage. H συγκεκριμένη πρόταση ενδέχεται να κοστίζει περίπου 200 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles