23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μπαίνουμε σε γιορτινό XMAS mood με το PlayStation 5!

    Σιγά σιγά έχει αρχίσει να «μυρίζει» Χριστούγεννα (ασχέτως εάν οι θερμοκρασίες δεν το θυμίζουν) και για να γιορτάσουμε την πιο λαμπερή και joyful εποχή του χρόνου, εννοείται ότι το PlayStation 5 μας  θα είναι η πολυτιμότερη συντροφιά! Με το PS5 να σβήνει την τούρτα των 3 χρόνων του μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η Sony αποφάσισε να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα με την τεράστια community της, η οποία αριθμεί αυτή τη στιγμή περισσότερα από 40 εκατομμύρια gamers! Μέσα σε αυτή την τριετία τα PlayStation Studios και οι third-party developers, κυκλοφόρησαν περισσότερα από 2.500 PS5 games, μαζί με εξαιρετικά πετυχημένους τίτλους όπως είναι το Marvel’s Spider-Man 2, Baldur’s Gate 3 και Final Fantasy XVI.

    Μάλιστα, τα παραπάνω games έρχονται να προστεθούν σε μια ήδη πλούσια λίστα από games που περιλαμβάνει τα God of War: Ragnarök, Assassin’s Creed: Mirage, Diablo IV, Hogwarts Legacy, Horizon Call of the Mountain, Mortal Kombat 1, Star Wars: Jedi Survivor, Street Fighter 6, Humanity, καθώς επίσης και τα εξαιρετικά πετυχημένα remakes Dead Space και Resident Evil 4. Και αυτά είναι μόνο τα third-party games, καθώς το PlayStation 5 ήδη διαθέτει την πιο πλούσια γκάμα σε first-party τίτλους στην οποία περιλαμβάνονται τα The Last of Us Part 1, Final Fantasy XVI, Gran Turismo 7, Returnal, Demon’s Souls, Ratchet & Clank: Rift Apart και το remake του Final Fantasy VII. Και το 2024 θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό με τίτλους όπως: Helldivers 2, Concord, Final Fantasy VII Rebirth, Tekken 8, Prince of Persia: The Lost Crown, Pacific Drive κ.ά. να εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο την τεράστια library του PS5.

    Άλλωστε, το απόλυτο slogan για φέτος τα Χριστούγεννα είναι το “Feel it Now on PlayStation 5”, όπου μέσω της δημιουργικής φαντασίας των developers που στηρίζουν το PlayStation αλλά και τις εξαιρετικές δυνατότητες της κονσόλας της Sony που φτάνει την gaming εμπειρία και το immersion σε εντυπωσιακά levels. Από τον ultra high-speed SSD, τη δυναμική των DualSense controllers (με δυνατότητα απτική ανάδρασης και adaptive triggers), το gaming με ένα PS5 αποκτάει μια άλλη ομορφιά!

    Με τόσο μεγάλη ποικιλία τίτλων για το PlayStation 5, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείτε για το ποιο θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνετε είτε στους φίλους σας, είτε στον εαυτό σας. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις για την γιορτινή περίοδο δεν σταματούν εδώ, καθώς η Sony έχει ετοιμάσει και μια νέα γκάμα από hardware προϊόντα και αξεσουάρ, τα οποία αν μη τι άλλο προσφέρουν μια εναλλακτική εμπειρία σε κάθε φανατικό gamer. Με τα PlayStation Portal remote playerPulse Explore wireless earbuds και Access controller για το PS5, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο πιο λεπτό PlayStation 5, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξέρετε τι να… πρωτοδιαλέξετε! Στα παραπάνω προσθέστε και τα PlayStation VR2 and the DualSense Edge wireless controller για μια εμπειρία που… απογειώνεται στη στρατόσφαιρα!

    Χωρίς αμφιβολία, τα φετινά Χριστούγεννα με το PS5 γίνονται ακόμη πιο γιορτινά και θα είναι όπως πάντα… For the Players!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles