18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    MSI Claw: η πρώτη φορητή gaming συσκευή με επεξεργαστή Intel Core Ultra (CES 2024)

    Η MSI, ένας από τους σημαντικούς κατασκευαστές laptop παγκοσμίως, ανακοίνωσε στη φετεινή CES μια νέα σειρά laptop που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία AI και επεξεργαστές  Intel Core Ultra NPU (Neural Processing Unit) και την πρωτοποριακή συσκευή gaming “Claw”, την πρώτη διεθνώς φορητή συσκευή με επεξεργαστή Intel Core Ultra.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, το Claw αποτελεί μια φορητή συσκευή gaming που σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Με επεξεργαστές Intel Core Ultra και τεχνολογία Intel XeSS, βελτιώνει σημαντικά τα fps, εξασφαλίζοντας ομαλό gaming. To MSI Claw είναι εξοπλισμένο με θερμική τεχνολογία MSI Cooler Boost Hyperflow και θερμικό σχεδιασμό intraflow που ανακατευθύνει τη ροή αέρα για να ψύξει τα εσωτερικά εξαρτήματα. Η συσκευή θέτει επίσης, νέα πρότυπα αντοχής της μπαταρίας καθώς με 53Whr, τη μεγαλύτερη μπαταρία στην κατηγορία του, που παρέχει διάρκεια ζωής 2 ωρών, κατ’ ελάχιστο, υπό συνθήκες πλήρους χρήσης.

    Διαθέτει επίσης ένα ολοκαίνουργιο user-friendly UI design και το MSI Center M, μια πλατφόρμα για εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες και ρυθμίσεις. Το γρήγορο game launcher και η άμεση πρόσβαση σε πλατφόρμες, βελτιστοποιούν τη διαδικασία εγκατάστασης και λήψης παιχνιδιών. Το Claw υποστηρίζει επίσης το MSI APP Player, προσφέροντας πρόσβαση όχι μόνο σε παιχνίδια Windows αλλά και σε παιχνίδια για λειτουργικό σύστημα Android.

    Εργονομικά σχεδιασμένο για άνεση και ακρίβεια, το MSI Claw εναρμονίζεται στο φυσικό περίγραμμα της λαβής των χεριών, παρέχοντας μια διαισθητική εμπειρία παιχνιδιού για όλους τους χρήστες. Διαθέτοντας οθόνη αφής Full HD 7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz, εξασφαλίζει ένα οπτικά εντυπωσιακό περιβάλλον παιχνιδιού με άμεση απόκριση.

    Διαβάστε επίσης:

    Apple Vision Pro: Διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις 2 Φεβρουαρίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles