18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ναι, και η Dyson ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

    Η Dyson, η εταιρεία του “πολυμήχανου” εφευρέτη James Dyson έχει τώρα στα σχέδιά της και την κατασκευή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η αγγλική εταιρεία θα ξοδέψει 2 δισ. στερλίνες στο project, το οποίο όμως, όπως αναφέρει ο ιδρυτής της, δε θα είναι ένα sports car αλλά “δραστικά διαφορετικό” από τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρικά οχήματα. Η ανακοίνωση του project έγινε μέσω email από τον ίδιο τον James Dyson στους εργαζομένους της εταιρείας, σημειώνοντας ότι αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμης φιλοδοξίας της Dyson να “λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης”.

    DKqTPq6WsAAImae

    Μία ομάδα 400 ατόμων εργάζονται για το μυστικό project τα δύο προηγούμενα χρόνια στα κεντρικά γραφεία της Dyson στο Malmesbury του Wiltshire, με το “αφεντικό” της να μη δίνει ακόμη λεπτομέρειες για το όχημα, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στην επόμενη τριετία. Ο ίδιος ο James Dyson ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

    Το project θα αναπτυχθεί ταχύτατα από εδώ και στο εξής, αλλά σε αυτό το στάδιο δεν θα δώσουμε στη δημοσιότητα καμία πληροφορία γι’ αυτό. Ο ανταγωνισμός σχετικά με τις νέες τεχνολογίες στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι έντονος και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρήσουμε τα χαρακτηριστικά του οχήματός μας εμπιστευτικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles