23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Carbon Lift θήκη από τη Volte-Tel

    Η πρώτη άκρως απαραίτητη κίνηση που πρέπει να κάνετε μετά την απόκτηση ενός νέου Smartphone είναι να το προστατέψετε με μία θήκη που όχι μόνο θα του δώσει την προστασία που πρέπει αλλά θα του προσφέρει και ένα υπέροχο στυλ. Η νέα CARBON LIFT ΘΗΚΗ της Volte-Tel έρχεται σε τρία χρώματα κόκκινο, μαύρο, μπλε και είναι η ιδανική επιλογή! Λεπτή και ελαφριά, η εν λόγω θήκη εφαρμόζει άψογα, δεν προσθέτει όγκο και δεν αλλοιώνει ούτε στο ελάχιστό το όμορφο look του πολύτιμου smartphone σας.

    Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ματ TPU υλικό με κοκάλινη δομή ώστε να προστατεύει τη συσκευή από κραδασμούς και χτυπήματα ή γρατσουνιές που μπορεί να προκληθούν κατά την καθημερινή χρήση. Είναι ενισχυμένη με αντιολισθητικό υλικό που προστατεύει το κινητό από το να σας γλιστρήσει από το χέρι. Οι ανασηκωμένες άκρες περιμετρικά την προστατεύουν αποτελεσματικά από διάφορους κινδύνους που απειλούν σε ανύποπτο χρόνο όπως οριζόντια πτώση της συσκευή σας στο έδαφος.

    Ο νέος σχεδιασμός ‘’Camera Protective Design’’ με μεταλλική δομή προστατεύει την κάμερα και την γύρω περιοχή δίνοντας ύψος ώστε να αποφεύγεται η επαφή του φακού με επίπεδες επιφάνειες και τυχόν γρατσουνιές και γδαρσίματα που μπορεί να προκύψουν. Επίσης δεν συγκεντρώνει λεκέδες από δακτυλικά αποτυπώματα ή σημάδια ολίσθησης χάρη στο εξωτερικό carbon μοτίβο που διαθέτει.

    Τέλος, αποδεικνύεται εξαιρετικά εύχρηστη, καθώς αφήνει ελεύθερη την πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του smartphone σας, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΝEA ΘΗΚΗ CARBON LIFT CAMERA PROTECTIVE ΑΠΟ ΤΗN VOLTE-TEL στο matshop.gr ΕΔΩ

    ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

    Volte-Tel Communications

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles