23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ματιά στο Percy Jackson and the Olympians του Disney+ (trailer)

    Το τελευταίο trailer για το Percy Jackson and the Olympians κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες και υπόσχεται να προσφέρει μια πιο σχολαστική ματιά στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο ήρωας.

    Το νέο clip ακολουθεί το προηγούμενο teaser που επικεντρώθηκε στη συνειδητοποίηση του Percy (Walker Scobell) ότι είναι ημίθεος, το παιδί δηλαδή ενός Έλληνα θεού και ενός ανθρώπου. Το video παρουσιάζει τους χαρακτήρες σε προηγουμένως αόρατα περιβάλλοντα, να αντιμετωπίζουν νέες απειλές, καθώς ο Percy και οι φίλοι του Annabeth (Leah Sava Jeffries) και Grover (Aryan Simhadri) αγωνίζονται να επιστρέψουν τον κεραυνό του Δία στον Όλυμπο.

    Το Percy Jackson and the Olympians του Disney Plus βασίζεται στο best-seller του συγγραφέα Rick Riordan. Η πρώτη σεζόν οκτώ επεισοδίων, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου, θα ακολουθήσει τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου της σειράς, The Lightning Thief. Οι Scobell, Jeffries και Simhadri πρωταγωνιστούν με τους Glynn Turman, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Lin-Manuel Miranda, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Adam Copeland, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp και Timothy Omundson.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Young Sheldon: Το Φεβρουάριο η 7η και τελευταία σεζόν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles