17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Νέα σειρά για τον John F. Kennedy αναπτύσσει το Netflix

    Μετά την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ, μια ακόμη οικογένεια με εξουσία θα αποτελέσει το επίκεντρο σειράς του Netflix. Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουμε τη ζωή του John F. Kennedy. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η δημοφιλής υπηρεσία streaming αναπτύσσει μια μίνι σειρά που θα παρουσιάζει την πορεία 35ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η σειρά θα αντλήσει την έμπνευσή της από το πολυβραβευμένο βιβλίο, “JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956”, που έγραψε ο Fredrik Logevall. Το βιβλίο του Logevall χρησιμεύει ως ο εναρκτήριος τόμος σε μια προγραμματισμένη βιογραφία δύο μερών του John F. Kennedy.

    Το πρώτο μέρος εμβαθύνει στα πρώτα χρόνια του Kennedy, ιχνηλατώντας το ταξίδι από τη γέννησή του μέχρι τη θητεία του ως κατώτερος γερουσιαστής των ΗΠΑ που εκπροσωπεί τη Μασαχουσέτη. Το σενάριο και τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς του Netflix θα αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ Έρικ Ροθ, διάσημος για τη δουλειά του σε blockbusters όπως τα “Forrest Gump”, “A Star is Born” και το “Killers of the Flower Moon”. Το όραμα του Netflix, σύμφωνα με το Variety, είναι να δημιουργήσει μια αμερικανική αφήγηση που θυμίζει τη βασιλική επιτυχία του «The Crown», η οποία έχει εξερευνήσει ενδελεχώς την ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.  Δεδομένου ότι η σειρά βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξής της, περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές.

    Διαβάστε επίσης: 

    Netflix: “Γιορτάζει” 8 εκατ. νέους συνδρομητές με… αυξήσεις στις τιμές των πακέτων (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles