15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Webcam Logitech Brio 100 Full HD για καλύτερες διαδικτυακές συναντήσεις

    Στο σημερινό υβριδικό κόσμο, η virtual επικοινωνία είναι κανόνας. Για να διασφαλίσετε ότι οι διαδικτυακές σας αλληλεπιδράσεις είναι ελκυστικές και αποτελεσματικές, είναι απαραίτητο να διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για βιντεοκλήσεις. Αποχαιρετήστε τη webcam 720p και δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων με τη νέα Web Logitech Brio 100 Full HD, μια web camera με ενσωματωμένο μικρόφωνο και εντυπωσιακό, βιώσιμο σχεδιασμό που φωτίζει τον προσωπικό σας χώρο εργασίας και σας βοηθά να έχετε καλύτερη εικόνα και ήχο.

    Με την ανάλυση Full HD 1080p της Brio 100 και την αυτόματη ισορροπία φωτός που δίνει ευκρίνεια και φωτεινότητα σε όλες τις βιντεοκλήσεις η εικόνα σας στην κάμερα θα είναι καλύτερη. Το RightLight ενισχύει τη φωτεινότητα έως και 50% για να μειώσει τις σκιές, σε σύγκριση με τις κάμερες web της Logitech προηγούμενης γενιάς. Μπορείτε να προσαρμόσετε οπτικές ρυθμίσεις με την εύχρηστη εφαρμογή Logi Options+. Επίσης, θα ακούγεστε καλύτερα σε κάθε συνάντηση με το ενσωματωμένο μικρόφωνο της Brio 100 που διασφαλίζει την καθαρότητα ήχου σε κάθε κλήση. Λάβετε μέρος σε οποιοδήποτε call χωρίς προβλήματα, καθώς η Brio 100 είναι συμβατή με πλατφόρμες βιντεοκλήσεων όπως το Microsoft Teams, το Zoom, το Google Meet και άλλα. Το ενσωματωμένο κλείστρο απορρήτου προσφέρει εύκολη και άμεση ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια μεταξύ των κλήσεων ή κατά την αποσύνδεση.

    Η Brio 100 ξεχωρίζει με τρία διασκεδαστικά, εκλεπτυσμένα χρώματα –γραφίτη, υπόλευκο και ροζ– ώστε να μπορείτε να τα ταιριάξετε με τη διάταξη του γραφείου σας ή να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος για να εκφραστείτε.

    Επιπλέον, η Brio 100 είναι μια σχεδιαστική επιλογή για την οποία μπορείτε να αισθάνεστε καλά. Η Logitech, ένας αξιόπιστος ηγέτης στις κάμερες web, έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει έναν κόσμο πιο δίκαιο και θετικό για το κλίμα, εργαζόμενη ενεργά για να μειώσει τον αντίκτυπό στον άνθρακα. Τα πλαστικά μέρη στη Brio 100 χρησιμοποιούν ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση – 77% για γραφίτη και 34% για υπόλευκο και ροζ. Η κάμερα έχει πιστοποίηση carbon neutral ενώ η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση με πιστοποίηση FSC™ και άλλες ελεγχόμενες πηγές.

    Αναβαθμίστε το χώρο εργασίας σας προσθέτοντας την απλή και προσιτή Web Brio 100 Full HD στο setup της οθόνης ή του φορητού υπολογιστή σας, ώστε να βελτιώσετε εικόνα και ήχο σε κάθε κλήση.

    Η webcam είναι διαθέσιμη στην τιμή των 51.99€ στο https://www.logitech.com/el-gr

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles