16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Django, o Τιμωρός, Άλλοθι, Το Κεφάλαιο


    Django, o Τιμωρός

    https://www.youtube.com/watch?v=eUdM9vrCbow

    Άλλοθι
    Ο Richard Gere υποδύεται έναν επιχειρηματία που αν και είναι έτοιμος να πουλήσει την εταιρεία του έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, στην πραγματικότητα η οικονομική του κατάσταση δεν είναι αυτή που φαίνεται. Όταν η σύζυγός του (Susan Sarandon) και η κόρη του αρχίσουν να υποψιάζονται την κρυφή ζωή που διατηρεί, η ένταση θα κλιμακωθεί, ειδικά όταν ο επιχειρηματίας εμπλακεί σ’ ένα σκάνδαλο ανθρωποκτονίας

    To Κεφάλαιο
    “Ήθελα να κάνω ένα φιλμ για το χρήμα και το ρόλο που παίζει στην κοινωνία. Στο τέλος μιας προβολής μπορεί να φύγετε γελαστοί, μπορεί να φύγετε λυπημένοι ή ενοχλημένοι. Με το ‘Capital’ προσπάθησα να κάνω μια ταινία, από την οποία ο θεατής να βγει ενοχλημένος. Να ανησυχήσει. Η ανησυχία είναι η μόνη λύση. Είναι το μέσο για την όποια λύση»… Η ταινία του δικού μας Κώστα Γαβρά– διηγείται την ιστορία ενός μεγαλοστελέχους μίας τράπεζας στη Γαλλία που εμπλέκεται στα γρανάζια του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

    Ιστορίες της Ζωής μας
    Η ηθοποιός και σκηνοθέτης («Take this waltz»/ «Το δικό μας βάλς») Sarah Polley, αποφασίζει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για να πει τη δική της ιστορία. Την ιστορία της οικογένειάς της με αφετηρία τη μητέρα της και γύρω από εκείνη ένα γαϊτανάκι συντρόφων ανάμεσα στους οποίους η σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ προσπαθεί να βρει τον πραγματικό της πατέρα.

    https://www.youtube.com/watch?v=ytq4VZ2Nyxg

    Pieta
    Ο νοτιοκορεάτης δημιουργός Kim Ki-duk μιλάει για την ιστορία ενός μπράβου που τσακίζει όσους χρωστάνε στους τοκογλύφους για τους οποίους δουλεύει. Όταν θα εμφανιστεί μία γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα του, εκείνος θα την αποδεχθεί και θα αρχίσει να επιθυμεί μία στροφή στη ζωή του. Η απαγωγή της όμως θα τον αναγκάσει να βουτήξει και πάλι στη βία μέχρι να ανακαλύψει τον απαγωγέα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles