23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ντοκιμαντέρ για τα 15 χρόνια του Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ

    Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποτελεί έναν ηθοποιό που κατάφερε να συνδέσει την καριέρα του με το ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Είναι λογικό, οι τελευταίες στιγμές στο πλατό της ταινίας «No Time To Die» να συνοδεύονται από έντονη συγκίνηση. Όπως έγινε γνωστό, οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ της Apple TV, με τίτλο «Being James Bond».

    Τα 15 χρόνια του Κρεγκ στο ρόλο του μυστικού πράκτορα

    Στο ντοκιμαντέρ «Being James Bond» ο Κρεγκ μοιράζεται τις αναμνήσεις του από τα 15 χρόνια ως πρωταγωνιστής ταινιών Τζέιμς Μποντ με τους παραγωγούς της κινηματογραφικής σειράς, Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι. Πλάνα από τα παρασκήνια και συνεντεύξεις δίνουν μια αποκαλυπτική εικόνα για τον προσωπικό αντίκτυπο που είχε στον Κρεγκ η συμμετοχή του σε πέντε ταινίες. Παράλληλα, εξηγεί το πώς άλλαξε η αντίδραση του κοινού για αυτόν με την πάροδο του χρόνου.

    Σημειώνεται ότι η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 8 Οκτωβρίου. Η παγκόσμια πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, στις 28 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    James Bond: Ποιος θα είναι ο επόμενος 007;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles