17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Νέο teaser trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του Halo

    Η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Halo θα λάβει χώρα στο σύμπαν που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2001, δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant. Η σειρά θα συνδυάζει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον, σύμφωνα με τη σύνοψη που έδωσε το Paramount+.

    Οι αποκαλύψεις σταδιακά συνεχίζονται και πλέον γνωρίζουμε ότι στα φετινά Game Awards θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσε το σχετικό teaser που δημοσιεύτηκε σήμερα.

    Στο video βλέπουμε μια ομάδα από Spartans να ετοιμάζεται για μάχη. Στο σύντομης διάρκειας υλικό παίρνουμε μια πρώτη γεύση για τη σειρά, πριν από τα Game Awards Παρασκευής.

    Διαβάστε επίσης:

    Kansas City: Νέα σειρά με πρωταγωνιστή το Stallone σε ρόλο μαφιόζου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles