17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Όλες οι σειρές που θα δούμε τον Ιούλιο

    Πλησιάζουμε στον Ιούλιο και ήρθε η ώρα να καθίσουμε με αναμένο το κλιματιστικό και να δούμε κάποια νέα σειρά. Όσοι είστε συνδρομητές του Netflix, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα εξής:

    06/07/2023 Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2

    Με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Μίκι μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο.

    06/07/2023 Deep Fake Love

    Πέντε ζευγάρια δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους σε μια καυτή σειρά ριάλιτι με έπαθλο 100.000 €, όπου η τεχνολογία θολώνει το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

    07/07/2023 Έξυπνα Τρικ για Ευρύχωρα Σπίτια

    Μια ομάδα τεσσάρων συγκλονιστικών σχεδιαστών προσφέρει λύσεις μεγιστοποίησης του χώρου και απίστευτα ευρηματικές ιδέες μηχανικής που μεταμορφώνουν τα οικογενειακά σπίτια.

    11/07/2023 Nineteen to Twenty

    Νέα παιδιά περνάνε παρέα την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης δεκαετίας τους και την πρώτη της τρίτης, βιώνοντας την ελευθερία και τις “πρωτιές” της ενήλικης ζωής.

    12/07/2023 Περνάμε… Ζάχαρη!: Κόντρα στο Χρόνο

    Σ’ αυτήν τη γεμάτη αδρεναλίνη σειρά, έξι ομάδες γαστρονομικών καλλιτεχνών ανακατεύουν καινοτομία και παράδοση φτιάχνοντας βρώσιμα θαύματα. Ποιοι θα φτάσουν στην κορυφή;

    13/07/2023 Φλεγόμενο Σπίτι

    Προκειμένου ν’ ανακαλύψει την αλήθεια για την πυρκαγιά που διέλυσε την οικογένειά της πριν από 13 χρόνια, η Άντζου γίνεται οικονόμος της ψυχρής κυρίας της οικίας Μιταράι.

    14/07/2023 Too Hot to Handle: Σεζόν 5ο

    Ένα νέο θέρετρο γεμάτο λαγνεία, καθόλου σεξ και υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λάνα περιμένει μια παρέα παιχνιδιάρηδων σινγκλ που ελπίζουν να κερδίσουν τα 200.000 δολάρια.

    20/07/2023 Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 3

    Μετά τον καυγά στο σπίτι των Σάλιβαν, οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν νέες δυσκολίες, καθώς οι στενοχώριες και τα οικογενειακά δράματα θέτουν τις σχέσεις τους σε δοκιμασία.

    27/07/2023 Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 2

    Η μοίρα τους έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο.

    28/07/2023 Ο Ράφτης: Σεζόν 2

    Ο Πεγιάμι έχει νέες δυσκολίες καθώς η φιλία του με τον Δημήτρη δοκιμάζεται, η Εσβέτ περνά περισσότερο χρόνο με τον Μουσταφά και μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του.

    Διαβάστε επίσης:

    Donna Summer: Η βασίλισσα της ντίσκο σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles