23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Nokia 9: Κάνει την παρθενική του εμφάνιση, στο εσωτερικό θήκης πρωτοτύπου όμως! (pics inside)

    Από τη στιγμή που η HMD Global ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει το επίσημο λανσάρισμα των Nokia smartphones, έχει ήδη αποκαλύψει τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6. Και τα τρία θα καταφθάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, δε θα είναι τα μόνα smartphones από τη Nokia και την HMD, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τρεις ή τέσσερις νέες συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες στο δεύτερο μισό του 2017.

    Nokia-9

    Το Nokia 9 αναμένεται να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2017, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμη. Μόλις πριν από λίγες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας ορισμένες hands-on φωτογραφίες της νέας αυτής συσκευής. Μια γαλλική ιστοσελίδα δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, oι οποίες φαίνεται να δείχνουν το Nokia 9 στο εσωτερικό μιας θήκης πρωτοτύπου, που στόχο έχει να προστατέψει τις διαρροές πληροφοριών ως προς το design στα media, πριν την επίσημη παρουσίαση.

    Καταγραφή

    Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα σε θήκη, είμαστε σε θέση να διακρίνουμε ότι θα καταφθάσει με κάμερα διπλού φακού στο πίσω μέρος, θύρα USB Type-C, καθώς και με θύρα ήχου των 3,5 χιλιοστών. Αποκαλύπτονται όμως και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 5,3 ιντσών Quad HD, 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Οι φωτογραφίες επίσης υποδεικνύουν ότι το Nokia 9 έρχεται με Qualcomm chipset, παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται το μοντέλο. Φαντάζει εντελώς απίθανο για το Nokia 9 να συμπεριλάβει ως επεξεργαστή κάποιο μοντέλο διαφορετικό από τον Snapdragon 835.

    jghj

    Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος, υπάρχει όμως μπροστά πλήκτρο «Home», το οποίο ίσως μπορεί να λειτουργεί και ως σαρωτής. Η συσκευή των φωτογραφιών έτρεχε Android 7.1.1 Nougat, προσφέροντας εμπειρία πολύ κοντά στο «stock» Android.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles