18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Asha 210. Οικονομική επιλογή με QWERTY πληκτρολόγιο και WhatsApp button

    Μπορεί αρκετοί να ασχολούνται μόνο με τις “ναυαρχίδες” των εταιρειών, όμως και τα οικονομικά μοντέλα έχουν το ενδιαφέρον τους. Έτσι, παρατηρούμε με ενδιαφέρον το νέο μέλος της “οικογένειας” Asha, που έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες ώρες.

    Nokia Asha 210 - 02

    Το Nokia Asha 210 διαθέτει οθόνη LCD 2,4 ιντσών QVGA ανάλυσης (320×240 pixels), QWERTY πληκτρολόγιο και ένα ειδικό “WhatsApp” button για γρήγορη πρόσβαση στη γνωστή υπηρεσία Instant Messaging.

    Η συσκευή είναι, έτσι κι αλλιώς, προσανατολισμένη στο social κομμάτι, επιτρέποντάς σας την πρόσβαση σε Facebook και Twitter, αλλά και υποστηρίζοντας δημοφιλή email accounts όπως το Gmail.

    Nokia Asha 210

    Επιπλέον, κυκλοφορεί σε εκδόσεις με μία ή δύο κάρτες SIM (με Easy Swap), διαθέτει κάμερα 2MPixels με ειδικό πλήκτρο πρόσβασης, εσωτερική μνήμη 64MB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, ενώ η μπαταρία της μπορεί να φτάσει έως τις 46 μέρες αναμονής (Single-SIM) ή έως τις 24 μέρες (Dual-SIM). Η S40 πρόταση της Nokia θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, σε τιμή που θα προσεγγίζει τα 55 ευρώ. Θα είναι διαθέσιμο σε κίτρινο, κυανό, μαύρο, ματζέντα και λευκό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles