20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Nothing Phone (2): Έρχεται επίσημα τον Ιούλιο!

    Το Nothing Phone του που είχε ως εμπνευστή τον CEO της Nothing, Carl Pei, αν μη τι άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια «εναλλακτική» πρόταση, πέρα από τα συνηθισμένα. Αναμφίβολα, το πρώτο Nothing Phone τα πήγε περίφημα και σίγουρα κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των media, όσο και των power users. Τώρα ο κόσμος της κινητής τηλεφωνίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Nothing Phone (2), το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το νέο smartphone της Nothing θα διαθέτει στην καρδιά του ένα Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, αποτελώντας μια ποιοτική αναβάθμιση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

    Αν και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τα υπόλοιπα tech specs του, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούλιο, ενώ η μπαταρία του θα διαθέτει χωρητικότητα στα 4.700mAh (200mAh περισσότερα από την προηγούμενη έκδοση). Σύμφωνα με τα πρώτα leaks που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο διάδοχος του Nothing Phone ενδέχεται να διαθέτει ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το πρώτο Nothing Phone (1). Με τον Ιούλιο να πλησιάζει σίγουρα περιμένουμε πως και πως να γνωρίσουμε περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles