23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Ντεμπούτο για την Cortana, την ψηφιακή βοηθό της Microsoft, σε iPhone, Android and Cyanogen OS powered devices

    Μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών, η ψηφιακή βοηθός της Microsoft, Cortana, κάνει επίσημα το ντεμπούτο της σε iPhone, Android και Cyanogen OS powered devices, ξεκινώντας από σήμερα. Οι χρήστες Windows 10 θα μπορούν μάλιστα να μοιράζονται δεδομένα μεταξύ PCs, Android phones και iPhone, με ευκολία.

    Cortana running on Android

    Ανάμεσα στις “βασικές” δυνατότητες των apps το να κάνετε ερωτήσεις στηνν Cortana ή να παρακολουθείτε υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις για meetings που έχετε, αεροπορικά εισιτήρια και πακέτα που έχετε κλείσει, πληροφορίες για τον καιρό, ενδιαφέροντά σας κ.ά. Πάντως, τα χαρακτηριστικά της θα είναι διαφορετικά για κάθε πλατφόρμα, έτσι στο Android θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εντολή “Hey Cortana” (αν βρίσκεστε μέσα στην Cortana app ή στην Android home screen) και να έχετε text notifications στο Windows 10 PC σας, ενώ στο iPhone όχι ακόμη, καθώς η Apple δεν έχει δεχθεί το “άνοιγμα” της εφαρμογής σε αυτό το επίπεδο.

    Cortana-cyanogen

    Επιπλέον, η Cortana θα “μπει” στην Cyanogen OS-powered έκδοση του OnePlus One, μετά το 12.1.1 Cyanogen update του Δεκεμβρίου.

    Να σημειώσουμε ότι, δυστυχώς, οι εφαρμογές της Cortana θα είναι διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα μόνο σε ΗΠΑ και Κίνα, ενώ οι χρήστες για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της ψηφιακής βοηθού της Microsoft θα χρειαστούν συσκευή που να τρέχει τουλάχιστον iOS 8 ή Android 4.1.2.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles