18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ο αστέρας της μπάλας Zlatan Ibrahimovic, αποκτάει το δικό του… mobile game!

    O Zlatan Ibrahimovic εκτός ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι και ένας πραγματικά απίστευτα cool τύπος, o οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τα καμώματα του (με την καλή έννοια) τα media. Ο Zlatan μπορεί να προσπαθεί να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ύστερα από έναν πολύ άσχημο τραυματισμό που είχε την σεζόν που μας πέρασε, ωστόσο ο διεθνής Σουηδός striker εκτός από την μπάλα έχει και άλλες ασχολίες, όπως είναι για παράδειγμα το… mobile gaming!

    Zlatan 2

    Ειδικότερα, ο Zlatan Ibrahimovic είναι ο πρωταγωνιστής του Zlatan Legends, ενός νέου mobile game (κυκλοφορεί από τις 17 Αυγούστου πρώτα σε iOS-based συσκευές και αργότερα σε Android) και σύμφωνα με τους δημιουργούς του αποτελεί ένα fast-paced, action game το οποίο λαμβάνει χώρα στο… διάστημα. Στο teaser video που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής φοράει κάτι σαν τη στολή του Iron-Man και λέει χαρακτηριστικά ότι “On this day, the universe will know… there is only one Zlatan”.! Η Isbit Games που αναπτύσσει το εν λόγω παιχνίδι, είναι ένα development studio, στο οποίο συμμετέχει ο ίδιος ο Σουηδός αστέρας, καθώς έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση του. Δείτε και το teaser που ακολουθεί, σίγουρα φαίνεται ότι το game θα έχει μπόλικο χαβαλέ…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles