20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Οι 8 σειρές που αξίζει να παρακολουθήσεις στο Netflix το Φεβρουάριο

    Αυτό το Φεβρουάριο, αρκετές νέες αφίξεις έχουμε στο Netflix, που, αν είσαι ήδη συνδρομητής, θα άξιζε να παρακολουθήσεις. Στα δυνατά “χαρτιά” του μήνα συγκαταλέγεται σίγουρα η νέα σειρά Vikings: Valhalla, της οποίας η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 25/2/2022.

    01/2/2022
    Μεγαλώνοντας τον Ντίον: Σεζόν 2

     

    Η Νικόλ μεγαλώνει έναν γιο που δεν γνωρίζει ακόμα τις υπερδυνάμεις του. Καθώς όμως η δύναμη του Ντίον αυξάνεται, ο κίνδυνος μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν.

    04/2/2022
    Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 2

     

    Οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν μαζί νέες σχέσεις, παλιές πληγές και τις μικροπολιτικές της πόλης με τις γλυκές και πικρές στιγμές της ζωής να εναλλάσσονται.

    10/2/2022
    Μέχρι να μας Χωρίσει η Ζωή

    Τα μέλη μιας οικογένειας τριών γενεών που ζουν μαζί σε μια ειδυλλιακή βίλα αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις της επιχείρησης διοργάνωσης γάμων και τα δικά τους δράματα.

    11/2/2022
    Inventing Anna: Σειρά μίας σεζόν

     

    Τολμηρή επιχειρηματίας ή απατεώνισσα; Μια ρεπόρτερ ερευνά το πώς η Άνα Ντέλβι έπεισε την ελίτ της Νέας Υόρκης ότι ήταν Γερμανίδα κληρονόμος. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

    11/2/2022
    Toy Boy: Σεζόν 2

    Ο Ούγκο ερευνά το θέμα της βόμβας, ενώ παράλληλα, μαζί με τους φίλους του, αντιμετωπίζει δύο νέους αντιπάλους και μια σειρά νέων προκλήσεων στη δουλειά.

    17/2/2022
    Ο Νεαρός Βαλάντερ: Η σκιά του δολοφόνου

     

    Ο Κουρτ ερευνά έναν μυστηριώδη φρικιαστικό θάνατο που μάλλον σχετίζεται με ένα εμπρηστικό άρθρο για μια από τις πρώτες υποθέσεις της Ρασκ στο Μάλμο.

    18/2/2022
    Space Force: Σεζόν 2

     

    Υπό νέα διοίκηση, ο πτέραρχος Νερντ και το δυσλειτουργικό αλλά αξιαγάπητο πλήρωμά του έχουν τέσσερις μήνες για να αποδείξουν ότι η Διαστημική Δύναμη αξίζει να διατηρηθεί..

    25/2/2022
    Vikings: Valhalla

     

    Στο σίκουελ του “Βίκινγκ”, έχουν περάσει 100 χρόνια και μια νέα γενιά θρυλικών ηρώων αναδύεται για να διαμορφώσει το δικό της πεπρωμένο — και να γράψει ιστορία.

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο κοστίζει η ενοικίαση 10 διάσημων γραφείων της μικρής και μεγάλης οθόνης

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles