26.6 C
Athens
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
More

  Οι λύσεις της Lenovo προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των εργαζομένων! (IFA 2022)

  Στο πλαίσιο της IFA 2022, η Lenovo ανακοίνωσε μια σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών και οθονών, σχεδιασμένων ειδικά για τις εξελισσόμενες ανάγκες μιας ολοένα και περισσότερο υβριδικά εργαζόμενης κοινωνίας. Μέσα από την παρουσίαση της πραγματικά εντυπωσιακής gaming οθόνης Lenovo Legion Y32p-30, της νέας γενιάς επαγγελματικών οθονών ThinkVision T32p-30,T34w-30, T24i-30, T32h-30 και S25e-30, καθώς και του πρώτου Google Chrome Enterprise υπολογιστή της Lenovo, του ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise, η Lenovo συνεχίζει να ξεδιπλώνει το όραμά της για το άνοιγμα μιας ευφυέστερης τεχνολογίας για όλους. Κάθε μία από τις νέες προτάσεις ωφελεί τόσο τους εσωτερικούς, όσο και τους απομακρυσμένους εργαζομένους.

  Έρευνα που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο από την εταιρία δημοσκοπήσεων Gallup1, έδειξαν ότι σχεδόν το 42% των Αμερικανών εργαζόταν σε κάποιο βαθμό υβριδικά, ενώ το 39% εργαζόταν αποκλειστικά από το σπίτι. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το 72% των οργανισμών σε ολόκληρο τον κόσμο είχαν δηλώσει σε πρόσφατη έρευνα της Buffer2 ότι σχεδιάζουν να επιτρέψουν κάποιας μορφής απομακρυσμένη εργασία σε μόνιμη βάση, καθιστούν σαφές το ότι η απομακρυσμένη εργασία έχει πάψει να θεωρείται η εξαίρεση και αντίθετα θα γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδεκτή ως ο κανόνας. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά στις οθόνες τους, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για προηγμένα προϊόντα τα οποία προσφέρουν ουσιαστικά οφέλη και δεν στέκονται στις εντυπώσεις. Το νέο χαρτοφυλάκιο της Lenovo εστιάζει δυναμικά σε λειτουργίες που έχουν πάντα στο επίκεντρο την ευεξία του χρήστη, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

  Καθηλωτικό Gaming για έναν Υβριδικό Τρόπο Ζωής –Η Gaming Οθόνη Lenovo Legion Y32p-30

  Για όσους δουλεύουν απομακρυσμένα τη μέρα και το ρίχνουν στο gaming τη νύχτα, το νέο Legion Y32p-30 Gaming Monitor, με οθόνη UHD 31,5 ινστών, ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και χρόνο απόκρισης στα 0,2 ms, είναι κατασκευασμένο για εσάς. Η πανίσχυρη αυτή οθόνη, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει απόλυτα διαυγή εικόνα, απαλλαγμένη από κάθε αλλοίωση, αποδίδοντας κάθε frame αστραπιαία, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθεί άμεσα τη δράση.

  Gamers, γραφίστες και δημιουργοί περιεχομένου θα ενθουσιαστούν με τις συναρπαστικές εικόνες στα 4Κ και τα πλούσια χρώματα που αναδύονται από μια οθόνη που καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια του μόνιτορ, απολαμβάνοντας τη σιγουριά που τους παρέχει η πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτισμού Eyesafe® 2.0. Καθώς η μέρα παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα -και το αντίστροφο- ο αυτόματος αισθητήρας προσαρμογής στο φωτισμό του περιβάλλοντος ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης, για τη βέλτιστη εμπειρία θέασης

  Ενισχύοντας μια ήδη συναρπαστική εμπειρία, η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει φωτισμό RGB κάτω από το εμπρόσθιο bezel, με δυναμικούς παλμούς χρωμάτων, συγχρονισμένους με τη δράση στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας έτσι μια αληθινή gaming ατμόσφαιρα, στο σπίτι.

  Για τον απόλυτο πολυπράγμονα, οι πολλαπλές θύρες σύνδεσης, μεταξύ των οποίων ένα HDMI hookup και η επιλογή docking μέσω USB-C®, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται άνετα, να φορτίζουν4 και να μεταφέρουν δεδομένα, μεταξύ φορητών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, tablets και κονσολών. Είναι πανεύκολη η μετάβαση από τη μία συσκευή στην επόμενη, απλά με την ενεργοποίηση του διακόπτη KVM, ενώ οι λειτουργίες Picture in Picture (PIP) και Picture By Picture (PBP) τοποθετούν περιεχόμενο από διαφορετικές συσκευές δίπλα-δίπλα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν περισσότερα.

  Η συνολική εμπειρία μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο μέσα από τις προαιρετικές προτάσεις λογισμικού της Lenovo, συμπεριλαμβανομένου του Lenovo Artery  που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις προβολής, για μία ακόμη πιο προσεγμένη εμπειρία, καθώς και του Lenovo Legion Arena το οποίο συγκεντρώνει όλα τα παιχνίδια του χρήστη από διάφορες πλατφόρμες σε μία κεντρική βιβλιοθήκη, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

  Παρουσιάζουμε τη Νέα Γενιά Απεικόνισης – Τις Νέες Οθόνες ThinkVision (T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30, and T32h-30)

  H Lenovo εμπλουτίζει την ήδη πλούσια συλλογή οθονών, με την παρουσίαση μιας νέας σειράς προτάσεων, στο πλαίσιο των χαρτοφυλακίων ThinkVision S- και T-series: τις οθόνες  ThinkVision T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30 και T32h-30. Σχεδιασμένες ειδικά ώστε να υποστηρίζουν τους εργαζομένους κάθε τομέα, μέσα από ένα φάσμα λειτουργιών που μεγιστοποιούν τόσο την παραγωγικότητα όσο και την άνεση, οι οθόνες αυτές έρχονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης εργασίας, προσφέροντας παράλληλα ένα πλήθος επιλογών, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του καθενός.

  Για όσους χρειάζονται μία μεγάλη οθόνη, η νέα ThinkVision T32p-30 προσφέρει άφθονη επιφάνεια εργασίας, μέσα από ένα πάνελ UHD 4K στις 31,5 ίντσες, με δυνατότητα In-Plane Switching (IPS) για βέλτιστη θέαση από οποιαδήποτε γωνία. Χάρη στην εξαιρετική καθαρότητα εικόνας, η οποία υποστηρίζεται από χρωματικό φάσμα 99% sRGB, υψηλό λόγο αντίθεσης και 350 nits φωτεινότητας, οι χρήστες εξασφαλίζουν τη διαύγεια εικόνας που χρειάζονται ώστε να διαχειριστούν εργασίες με υψηλό φόρτο δεδομένων, καθιστώντας παιχνιδάκι την επεξεργασία μεγάλων φύλλων εργασίας, πινάκων με πολλαπλές εικόνες, αλλά και την επεξεργασία περιεχομένου. Χάρη στο σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές της, αυτή η μεγάλη, επίπεδη οθόνη διευκολύνει τη μετάβαση μεταξύ πολλαπλών εγγράφων και προσφέρει μια απόλυτα ομαλή, περισσότερο παραγωγική εμπειρία θέασης σε περιπτώσεις όπου συνδυάζονται πολλαπλές οθόνες. Για εκείνους που προτιμούν να βλέπουν ακόμη περισσότερα σε κάθε ματιά, η ThinkVision T34w-30 είναι μια καμπύλη οθόνη, με αναλογία θέασης 21:9 και καμπυλότητας 1500R, προσφέροντας μια πανοραμική εμπειρία, με σταθερό μήκος εστίασης σε ολόκληρη την οθόνη.

   

  Είναι άφθονα τα στοιχεία που ενισχύουν την παραγωγικότητα σε ολόκληρη τη σειρά αυτών των οθονών νέας γενιάς. Με στόχο την ακόμη υψηλότερη αποδοτικότητα, και οι δύο οθόνες προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης με ένα καλώδιο USB Type-C® που λειτουργεί ως ταχυφορτιστής, αποδεσμεύοντας παράλληλα τις υπόλοιπες θύρες -ανάμεσά τους οι: HDMI, DP και Ethernet- για άλλα περιφερειακά και συσκευές. Επιπλέον, η θύρα USB Type-A στην επάνω πλευρά της οθόνης είναι έτοιμη να υποδεχτεί το ThinkVision VoIP Modular Stack, το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2022, επιτρέποντας την προσθήκη ασύρματης webcam και/ή σύνδεση μπάρας ήχου, για μια ομαλότατη εμπειρία τηλεδιάσκεψης, από το σπίτι ή το γραφείο. Προκειμένου να περιοριστεί η ακαταστασία από τις διάφορες συσκευές και να προκύψει ένας καθαρότερος χώρος εργασίας, και οι δύο οθόνες διαθέτουν βάση στήριξης κινητού τηλεφώνου ή tablet, ειδική εσοχή για την τακτοποίηση των καλωδίων και συμβατότητα με VESA mount, με λειτουργία γρήγορης αποσύνδεσης για εύκολη αφαίρεση.

  Απευθυνόμενη στους χρήστες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, η οθόνη ThinkVision S25e-30 συνδυάζει επιδόσεις, άνεση και αξία σε ένα μεγαλύτερο πάνελ FHD στις 24,5 ίντσες, με ανάλυση 1920×1080, χρωματικό φάσμα 99% sRGB και ρυθμό ανανέωσης στα 75Ηz για ξεκούραστη περιήγηση στο διαδίκτυο. Ο σχεδιασμός της, σχεδόν χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές, καθώς και οι πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, μέσω VGA, HDMI 1.4 και θύρα εξόδου ήχου των 3,5mm, επιτρέπουν στη ThinkVision S25e-30 να συνδέεται γρήγορα με εξωτερικές συσκευές, μεταξύ των οποίων και πολλαπλές οθόνες, για επιπλέον παραγωγικότητα.

  Διαθέτοντας στοιχεία της ίδιας, ανανεωμένης, σχεδιαστικής φιλοσοφίας όπως και οι υπόλοιπες οθόνες που ανακοινώθηκαν σήμερα, οι νέες  ThinkVision T24i-30 και T32h-30 ολοκληρώνουν αυτό το πλήρες χαρτοφυλάκιο νέων οθονών. Ικανή να υποδεχτεί πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές και περιφερειακά, η νέας γενιάς Thinkvision T24i-30 διαθέτει FHD πάνελ 23,8 ιντσών με IPS για ευρεία επιφάνεια θέασης, ενώ παρέχει πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, μεταξύ των οποίων θύρες VGA, HDMI, DP καθώς και κόμβο USB τεσσάρων θέσεων. Εξαιρετική για καθημερινή εργασία, η  ThinkVision T32h-30 διαθέτει πάνελ QHD 31,5 ιντσών με θύρα Ethernet RJ45 για βελτιωμένη ασφάλεια δικτύου, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB-C®, προσφέροντας αποδοτική σύνδεση μέσω ενός και μόνο καλωδίου.

  Ανθρωποκεντρικός Σχεδιασμός στις Οθόνες Lenovo Legion και Thinkvision

  Από την προστασία των ματιών και την εργονομία, μέχρι τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών, οι βελτιώσεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις οθόνες έρχονται να υπογραμμίσουν την έμφαση που αποδίδει η Lenovo στον προσεκτικό σχεδιασμό, τόσο για τον άνθρωπο όσο και τον πλανήτη. Κάθε μία από τις οθόνες αυτές κατασκευάζεται με 85%  ανακυκλωμένο υλικό (PCC) στο bezel, το πίσω κάλυμμα, τη βάση και το κάλυμμα της βάσης, ενώ αποστέλλεται μέσα σε συσκευασία σχεδιασμένη να συμβάλει στη στήριξη του περιβάλλοντος. Προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες που προκύπτουν από τον αυξημένο χρόνο μπροστά στην οθόνη, ενσωματώνεται τεχνολογία φυσικά χαμηλού μπλε φωτός, βοηθώντας έτσι να αποτραπεί η κόπωση των ματιών, περιορίζοντας τις επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των χρωμάτων.

  Ένα νέο στοιχείο σε αυτή τη γενιά οθονών, αποτέλεσμα των προτάσεων που συγκεντρώσαμε από τους καταναλωτές, είναι το πλήκτρο πλοήγησης πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο είναι βολικά τοποθετημένο χαμηλά στην πίσω πλευρά της οθόνης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα τις ρυθμίσεις της οθόνης από ένα σημείο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν πολλαπλά πλήκτρα. Κάθε οθόνη διαθέτει επίσης βάσεις οι οποίες στρέφονται εύκολα προς τα εμπρός και πίσω, έτσι ώστε οι χρήστες να επιλέγουν την ιδανική γωνία θέασης. Εκτός αυτού, οι νέες οθόνες ThinkVision T-series και η Lenovo Legion Y32p-30 περιλαμβάνουν εργονομικά προηγμένες βάσεις οι οποίες επιπλέον περιστρέφονται και μετακινούνται προς τα πάνω και κάτω, προσφέροντας στους χρήστες την ευελιξία να τις προσαρμόσουν σε εκείνη τη θέση που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

  Σε περίπτωση που χρειαστεί τεχνική βοήθεια, οι εταιρίες έχουν επίσης τη δυνατότητα αγοράς του πακέτου Lenovo Premier Support9 για τις οθόνες ThinkVision, μιας προηγμένου επιπέδου λύσης υποστήριξης υλικού και λογισμικού, σχεδιασμένης να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματικών πελατών της Lenovo, απομακρυσμένα.

  Παραγωγικότητα Προσαρμοσμένη για το Cloud – Το ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise

  Σχεδιασμένο για τους σύγχρονους εργαζομένους, το ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise έρχεται να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο μικρών επιτραπέζιων υπολογιστών της Lenovo, προσφέροντας την υπολογιστική ισχύ του ChromeOS μέσα σε ένα συμπαγές, αλλά ευέλικτο, σασί. Με δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης στην πίσω πλευρά οθονών, σε τοίχους ή ακόμη και σε τροχήλατες βάσεις, εκεί όπου απαιτείται μια περισσότερο φορητή εμπειρία εντός των χώρων του γραφείου, αυτή η μικρή αλλά ευέλικτη συσκευή κρύβει πολλές εκπλήξεις.

  Αξιοποιώντας τη δύναμη των έως και 12ης Γενιάς επεξεργαστών  Intel® Core™ i5, του ασφαλούς λειτουργικού συστήματος ChromeOS, της ενσωμάτωσης εικονικών desktop υποδομών (VDI) και με δυνατότητα υποστήριξης έως και τεσσάρων οθονών, το ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει παραγωγικότητα, αντιμέτωπο με βαρύ φορτίο εργασίας, είτε στο γραφείο, είτε σε κάποιο εκθεσιακό περίπτερο ή ακόμη και απομακρυσμένα. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν περισσότερα, χάρη στη λειτουργία ταχείας εκκίνησης, τη γρήγορη συνδεσιμότητα με πρωτόκολλο Wi-Fi™ 6E10 αλλά και την απόλυτα ομαλή πρόσβαση σε εφαρμογές εργασίας και τηλεδιάσκεψης11.

  Ως συσκευή Chromebox Enterprise, αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής επιτρέπει στις ομάδες IT να αναπτύσσουν ευκολότερα, να διασφαλίζουν καλύτερα και να διαχειρίζονται απρόσκοπτα το χώρο εργασίας τους στο cloud από οπουδήποτε. Εκτός αυτού, χωρίς την ανάγκη για απεικόνιση, η ενεργοποίηση νέων συσκευών με μηδενικές επαφές μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα και απομακρυσμένα, ούτως ώστε να μπαίνουν σε λειτουργία νέες συσκευές, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, καθιστώντας το Chromebox Enterprise μια εξαιρετική λύση για κάλυψη αναγκών ψηφιακής σήμανσης, σε περιβάλλοντα πρώτης γραμμής, όπως στον τομέα της υγείας και τα τηλεφωνικά κέντρα ή ακόμη και για εργαζομένους σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Οι οργανισμοί που δεν απαιτούν αυτές τις ειδικές λειτουργίες ή το συγχρονισμό συσκευών μπορούν εναλλακτικά να στραφούν στο ThinkCentre M60q Chromebox, μια πανομοιότυπη πρόταση, με μόνη εξαίρεση τη διαχείριση μέσω Google Chromebook Enterprise Upgrade.

  Συνδυάζοντας το Lenovo ThinkShield και το chip ασφαλείας Titan C, σχεδιασμένο από τη Google, το ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise προσφέρει μια πλήρη, ενισχυμένη εμπειρία ασφαλείας, με επιπρόσθετα στοιχεία, όπως ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο, sandboxing, κρυπτογράφηση δεδομένων και έναρξη λειτουργίας μετά από επιβεβαίωση του δικαιώματος πρόσβασης στη συσκευή, για επιπρόσθετη σιγουριά, όπου αυτό απαιτείται. Επιπλέον, οι τακτικές αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφαλείας πραγματοποιούνται αυτόματα και διακριτικά, χωρίς να παρεμβαίνουν στην εργασία του χρήστη, ελαχιστοποιώντας τις περισπάσεις. Οι οργανισμοί μπορούν να περιορίσουν περαιτέρω την απώλεια χρόνου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ζήτημα, με την προσθήκη του πακέτου Lenovo Premier Support9. Πέρα από την αποκατάσταση των όποιων αστοχιών, αυτή η προηγμένη υπηρεσία υποστήριξης μπορεί να παράσχει ακόμη και αντικατάσταση υλικού μέσα στην επόμενη εργάσιμη ημέρα12.

  Όλα τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν σήμερα μπορούν να αγοραστούν στο πλαίσιο του  Lenovo TruScale Device, ως Υπηρεσία (DaaS), προκειμένου να προσφέρουν στους εργαζομένους την εμπειρία χρήσης που επιθυμούν και την υποστήριξη που χρειάζονται με τις νέες τεχνολογίες, λογισμικό και υπηρεσίες, ως ένα ολοκληρωμένο συμβόλαιο. Η υπηρεσία TruScale DaaS παρέχει στους οργανισμούς την ευελιξία να προσαρμόσουν τις ΙΤ δυνατότητές τους σύμφωνα με τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές τους ανάγκες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοί τους.

  Δήλωση: “Έχοντας κατανοήσει τη σημασία των επιλογών στη διαμόρφωση της εμπειρίας χρήσης, ενσωματώνουμε διαρκώς καινοτομίες στο χαρτοφυλάκιό μας, προκειμένου να παρουσιάσουμε νέες φόρμες, λειτουργίες και δυνατότητες, ικανές να διευρύνουν τις προοπτικές των πελατών μας”, δήλωσε ο Τζόνσον Ζία, Αντιπρόεδρος του Τομέα Ευφυών Συσκευών του Παγκοσμίου Κέντρου Καινοτομίας της Lenovo. “Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να υιοθετούν την υβριδική εργασία, θέλουμε να προτείνουμε τεχνολογικές λύσεις που δεν ανταποκρίνονται απλά στο ριζικά διαφοροποιημένο τρόπο ζωής, αλλά μια τεχνολογία ικανή να φωτίσει και να επιλύσει τις άγνωστες ακόμη προκλήσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν, και στο πλαίσιο αυτό κινούνται οι υπολογιστές και οι οθόνες που παρουσιάσαμε σήμερα”.

  Key Specs 

  Lenovo Legion Y32p-30 Gaming Monitor
  Display Panel Size 31.5-inch
  Screen Dimensions 710.3mm x 398.7mm
  Backlight WLED
  Aspect Ratio 16:9
  Resolution 3840 x 2160
  Contrast Ratio 1000:1 (Typ)
  Viewing Angle 178° / 178°
  Response Time 0.2ms (MPRT3)
  Refresh Rate 144 Hz
  Brightness 400 cd / m2 (Peak), 350 cd / m2 (Typical)
  Color Gamut 99% sRGB (Coverage Ratio), 112% sRGB (Color Area Ratio)
  Power Consumption 62W (Typ) / 175W (Max)
  Supply Internal
  Connectivity Video Signal 2 x HDMI 2.1

  1 x Display Port 1.4

  USB Type-C (DP1.4; 32.4Gbps for 4 lanes; alt mode)

  Audio Signal 1 x Audio Out (3.5mm)
  USB USB Hub: Yes

  USB Upstream:

  1 x USB 3.2 Gen1 Type-C

  1 x USB 3.2 Gen1 Type-B

   

  USB Downstream:

  2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

  1 x USB 3.2 Gen1 Type-C (15w)

  Design Weight (unpacked) 9.6kg / 21.2lbs
  Mechanical Tilt: -5° / 22°

  Swivel: -30° / 30°

  Lift: 135mm (max)

  Mount Capability: 100x100mm

  Certification Eyesafe® Certified 2.0

   

  ThinkVision T32p-30 Monitor
  Display Panel Size 31.5-inch
  Screen Dimensions 709.4 mm x 412.0 mm
  Backlight WLED
  Aspect Ratio 16:9
  Resolution 3840 x 2160
  Viewing Angle 178° / 178°
  Refresh Rate 60 Hz
  Brightness (Typ) 350 cd/m²
  Color Gamut 99% sRGB, 95% DCI-P3 (CIE 1976) (Coverage Ratio)
  Connectivity Video Signal 1 x USB Type-C (DP 1.4 Alt Mode)

  1 x HDMI 2.0

  1 x DP 1.4

  1 x RJ45

  Audio Signal 1 x Audio Out (3.5 mm)
  Ethernet Yes (10M/100M/1000M)
  USB USB Hub: Yes

  USB Upstream:

  2 x USB 3.2 Gen 114 (1 by USB Type-C, 1 by USB Type-B)

  USB Downstream:

  4 x USB 3.2 Gen 114 Type-A (1 x BC1.2)

  Design Mechanical Tilt: -5° / 23.5°

  Swivel: -45° / 45°

  Lift: 155 mm (max)

  Pivot: -90° / 90°

  Mount Capability: 100x100mm

  Certifications ENERGY STAR® Certified

  TCO Certified®

  EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

   

  ThinkVision T34w-30 Monitor
  Display Panel Size 34-inch
  Screen Dimensions 803.2 mm x 357.9 mm
  Backlight WLED
  Curvature 1500R
  Aspect Ratio 21:9
  Resolution 3440 x 1440
  Viewing Angle 178° / 178°
  Refresh Rate 60 Hz
  Brightness (Typ) 350 cd/m²
  Color Gamut 99% sRGB (Coverage Ratio)
  Connectivity Video Signal 1 x USB Type-C (DP 1.4 Alt Mode)

  1 x HDMI 2.0

  1 x DP 1.4

  Audio Signal 1 x Audio Out (3.5 mm)
  Ethernet Yes (10M/100M/1000M)
  USB USB Hub: Yes

  USB Upstream:

  1 x USB 3.2 Gen 114 Type-C

  USB Downstream:

  4 x USB 3.2 Gen 114 Type-A (1 x BC1.2)

  Design Mechanical Tilt: -5° / 23.5°

  Swivel: -45° / 45°

  Lift: 155 mm (max)

  Mount Capability: 100x100mm

  Certifications ENERGY STAR® Certified

  TCO Certified®

  EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

  Eyesafe® Certified

   

  ThinkVision S25e-30 Monitor
  Display Panel Size 24.5-inch
  Screen Dimensions 552.4 mm x 319.5 mm
  Backlight WLED
  Aspect Ratio 16:9
  Resolution 1920 x 1080
  Viewing Angle 178° / 178°
  Response Time 4ms (Extreme Mode), 6ms (Normal Mode), 14ms (Off Mode)
  Refresh Rate 75 Hz
  Brightness (Typ) 250 cd/m²
  Color Gamut 99% sRGB (Coverage Ratio), 130% sRGB (Color Area Ratio)
  Power Consumption 20W (Typ) / 24W (Max)
  Supply Internal
  Connectivity Video Signal 1 x HDMI 1.4

  1 x VGA

  Audio Signal 1 x Audio Out (3.5 mm)
  Design Mechanical Tilt: -5° / 22°

  Mount Capability: 100x100mm

  Certification ENERGY STAR® Certified

  TCO Certified®

  EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

  Eyesafe® Certified

   

  ThinkVision T32h-30 Monitor
  Display Panel Size 31.5-inch
  Screen Dimensions 709.4 mm x 412.0 mm
  Backlight WLED
  Aspect Ratio 16:9
  Resolution 2560 x 1400
  Viewing Angle 178° x 178°
  Response Time 4ms (Extreme Mode), 6ms (Normal Mode) , 14ms (Off Mode)
  Refresh Rate 60Hz
  Brightness (Typ) 350cd/m2
  Color Gamut 99% sRGB
  Power Consumption 32W / 153W
  Supply Internal Power
  Connectivity Video Signal 1x USB Type-C

  1x HDMI 2.0

  1x DP1.4 (HBR2)

  Audio Signal 1 x Audio Out (3.5mm)
  Design Mechanical Tilt: – 5° / 23.5°

  Swivel: -45° / 45°

  Lift: 155 mm (max)

  Certifications ENERGY STAR® Certified

  TCO Certified®

  EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

   

  ThinkVision T24i-30 Monitor
  Display Panel Size 23.8-inch
  Screen Dimensions 535.0 mm x 313.0 mm
  Backlight WLED
  Aspect Ratio 16:9
  Resolution 1920 x 1080
  Viewing Angle 178° x 178°
  Response Time 4ms (Extreme Mode)
  Refresh Rate 60Hz
  Brightness (Typ) 250 cd / m2
  Color Gamut 99% sRGB
  Power Consumption 14W / 51W
  Supply Internal
  Connectivity Video Signal 1x HDMI 1.4

  1x VGA

  1x DP 1.2

  Audio Signal 1x Audio Out (3.5mm)
  Design Mechanical Tilt: -5° / 23.5°

  Swivel: -45° / 45

  Lift: 155 mm (max)

  Certifications ENERGY STAR® Certified

  TCO Certified®

  EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

   

  ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise
  Performance Processor Up to 12th Generation Intel® Core™ i5 processors
  OS ChromeOS
  Memory Up to 2 DDR4 SODIMM 3200MHz
  PSU 90W 89%, 65W 89%
  Security Security ChromeOS security, H1 chip, Kensington™  Lock
  Connectivity Front Ports 2x USB 3.2 Gen 2

  1 x USB-C (USB 3.2 Gen2, DP 1.4)

  1x Audio Combo

  Rear Ports 4x USB 3.2 Gen 1

  1 x HDMI 2.0

  1x DP 1.4

  1x Flex IO (DP/HDMI)

  1x LAN (1G)

  Wireless Intel® Wi-Fi 6E (Gig+)10 2x2AX

  Bluetooth® 5.0

  Design Dimensions (W x D x H) 178 x 34 x 182 mm / 7 x 1.33 x 7.16 in
  Weight 1.07 kg / 2.35 lb.
  Sustainability Certifications ENERGY STAR® Certified

  EPEAT® Gold

  ******

  1. Gallup, «The Future of Hybrid Work: 5 Key Questions Answered with Data», 15 Μαρτίου 2022: https://www.gallup.com/workplace/390632/future-hybrid-work-key-questions-answered-data .aspx.

  2. Μελέτη buffer σε 16 χώρες, «2022 State of Remote Work», https://buffer.com/state-of-remote-work/2022 3 Moving Picture Response Time (MPRT) βελτιώνει τον χρόνο απόκρισης και μειώνει το θάμπωμα κίνησης στο οθόνη. Η ενεργοποίηση του MPRT θα απενεργοποιήσει το AMD FreeSync™ και οι χρήστες μπορεί να παρατηρήσουν ένα αμελητέο τρεμόπαιγμα.

  3. Φορητοί υπολογιστές, τηλέφωνα και tablet μπορούν να φορτιστούν ταυτόχρονα μόνο με το Full-Function USB-C®.

  4. Συμβατό με ThinkVision VoIP Stack MC60 Monitor κάμερα Web και MS30 Monitor Soundbar (πωλείται χωριστά).

  5. Το μέγεθος της οθόνης ThinkVision S25e-30 είναι 24,5 ίντσες έναντι της οθόνης 23,8 ιντσών του προηγούμενου μοντέλου ThinkVision S24e-20.

  6. Η συσκευασία για τα ThinkVision T32p-30, T34w-30 και T32h-30 αποτελείται από 100% χάρτινο PCC. Η συσκευασία για το ThinkVision T24i-30 αποτελείται από 100% χαρτί PCC πολτού. Η συσκευασία για το ThinkVision S25e-30 αποτελείται από 95% χαρτί PCC και μαξιλάρι πολτού. Η συσκευασία για το Lenovo Legion Y32p-30 αποτελείται από 90% χάρτινο μαξιλάρι PCC.

  7. Η μέγιστη εμβέλεια ανύψωσης στο Lenovo Legion Y32p-30 είναι 135 mm και τα ThinkVision T32p-30, T34w-30, T32h-30 και T24i-30 έχουν όλα μέγιστη εμβέλεια ανύψωσης 155 mm.

  8. Η υποστήριξη Premier εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες για όλα τα προϊόντα. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές προϊόντων, τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

  9. Απαιτεί Wi-Fi router και αγορασμένο πρόγραμμα που μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες σύνδεσης θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, το περιβάλλον, τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες.

  10. Απαιτεί πρόσθετο υλικό που δεν περιλαμβάνεται

  11. Οθόνες εκτός αποθέματος ενδέχεται να καθυστερήσουν την παράδοση της υπηρεσίας. Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες. Εάν η Lenovo διαπιστώσει ότι το πρόβλημα του προϊόντος καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος και δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω τηλεφώνου ή μέσω ενός ανταλλακτικού που μπορεί να αντικατασταθεί από τον πελάτη, η επισκευή θα γίνει μέσω Advanced Exchange την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Κλήσεις που λαμβάνονται μετά τις 4:00 μ.μ. τοπική ώρα θα απαιτήσει μια επιπλέον εργάσιμη ημέρα για την αποστολή της υπηρεσίας. Η εξυπηρέτηση της επόμενης ημέρας δεν είναι εγγυημένη. Οι πελάτες πρέπει να επιστρέψουν την ελαττωματική οθόνη εντός 30 ημερών. Η παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες περιοχές. Ανατρέξτε στη Συμφωνία Υπηρεσιών της Lenovo για λεπτομερείς πληροφορίες.

  12. Οι τιμές ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν φόρο και δεν περιλαμβάνουν αποστολή ή επιλογές και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Οι τιμές μεταπωλητή ενδέχεται να διαφέρουν. Οι ημερομηνίες στο ράφι και οι επιλογές χρώματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφία και τα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές προϊόντων, τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

  13. Ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ικανότητα επεξεργασίας των περιφερειακών συσκευών, τα χαρακτηριστικά αρχείων και άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με τη διαμόρφωση του συστήματος και τα περιβάλλοντα λειτουργίας, ο πραγματικός ρυθμός μεταφοράς με χρήση των διαφόρων υποδοχών USB σε αυτήν τη συσκευή θα ποικίλλει και είναι συνήθως πιο αργός από τους ρυθμούς δεδομένων όπως ορίζεται από τις αντίστοιχες προδιαγραφές USB: 5 Gbit/s για USB 3.2 Gen 1; 10 Gbit/s για USB 3.2 Gen 2 και 20 Gbit/s για USB 3.2 Gen2x2. 

  Πέτρος Κυπραίος
  Πέτρος Κυπραίος
  Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles