23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Γάμος αλά Ελληνικά 3

    Δύο είναι οι ταινίες που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα. Ο Κένεθ Μπράνα επιστρέφει με ακόμη μια περιπέτεια του Ηρακλή Πουαρό, τη στιγμή που η Νία Βαρντάλος επισκέπτεται την Ελλάδα στη συνέχεια του My Big Fat Greek Wedding.

    Μυστήριο στη Βενετία (“A Haunting in Venice”)

    Ταινία μυστηρίου, αμερικάνικης, βρετανικής και ιταλικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα, με τους, Κένεθ Μπράνα, Κέλι Ράιλι, Κάιλ Άλεν, Τίνα Φέι, Τζουντ Χιλ, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μισέλ Γέο κα.

    Ο Ηρακλής Πουαρό έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στη μεταπολεμική Βενετία. Όταν τον επισκέπτεται η Αριάδνη Όλιβερ, η διάσημη συγγραφέας μυστηρίου του ξυπνά το ενδιαφέρον για ένα μυστήριο. Ο ντετέκτιβ παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει σε μια διάσημη τραγουδίστρια όπερας. Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Πουαρό βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

    Σιχάθηκα τον Εαυτό μου (“Sick of Myself”)

    Δραματική σάτιρα, νορβηγικής και σουηδικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μπόργκλι, με τους Κριστίνε Κούγιατ Θορπ, Αϊρικ Σαϊθερ, Φάνi Βαάγκερ κα.

    Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια αρρωστημένη, ανταγωνιστική σχέση, η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο.

    Ήρωας Κανενός (“Viens Je t’ Emmene”)

    Δραματική κομεντί, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Αλέν Ζιροντί, με τους Ζαν-Σαρλ Κλισέ, Νοεμί Λβόφσκι, Μισέλ Μασιερό, Ιλιέ Καντρί κα.

    Tην παραμονή των Χριστουγέννων η πόλη του Κλερμόν-Φεράν δέχεται μια τρομοκρατική επίθεση. Σε αυτό το τραγικό κλίμα, ο Μεντερίκ ερωτεύεται παράφορα την Iσαντόρα, μια πόρνη αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του. Ο Σελίμ, ένας νεαρός άστεγος, βρίσκει καταφύγιο στο κτίριο του Μεντερίκ. Η συλλογική παράνοια θα αποδυναμώσει σύντομα τη σχέση του ιδιαίτερου αυτού ζευγαριού.

    Το Βιβλίο των Θαυμάτων (“La Chambre des Merveilles”)

    Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Λίζα Αζουέλος, με τους Αλεξάνδρα Λαμί, Μουριέλ Ρομπίν, Ουγκό Κεστέλ, Ξαβιέ Λασέλ κα.

    Ελπίζοντας πως θα κάνει τον γιο της, που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, έπειτα από ένα ατύχημα, να αισθανθεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και να ξυπνήσει, μια μητέρα πραγματοποιεί ένα-ένα τα 10 πράγματα που ήθελε να κάνει, σύμφωνα με το ημερολόγιό του με τίτλο «πριν το τέλος του κόσμου».

    Γάμος αλά Ελληνικά 3 (“My Big Fat Greek Wedding 3”)

    Αισθηματική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Νία Βαρντάλος, με τους Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρύδη, Αντρέα Μάρτιν κα.

    Τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος επισκέπονται στην χώρα καταγωγής τους, την Ελλάδα, για να συναντήσουν συγγενείς τους σε ένα ταξίδι γεμάτο αναποδιές μα και αγάπη.

    Οι Αχώριστοι (“Inseperables”)

    Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Τζέρεμι Ντεγκρουσόν.

    Μια μαριονέτα, με ανεξάντλητη φαντασία, που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο κι ένας παρατημένος λούτρινος σκύλο, που έχει ανάγκη από ένα φίλο συναντιούνται στο Σέντραλ Παρκ και ζουν μία επική περιπέτεια.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το επίσημο launch trailer του Mortal Kombat 1 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles