17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το “The Flash”

    Μια ακόμα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά. Στις αίθουσες μια είναι η ταινία που αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και φέρει το τίτλο “The Flash”. Πρόκειται για μια ταινία που οι fans των υπερ-ηρώων περίμεναν καιρό. Αναλυτικά, σήμερα κάνουν πρεμιέρα τα εξής:

    Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε 

    Αστυνομικό θρίλερ, ιταλικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Αντρέα Ντι Στέφανο, με τους Πιερφανσέσκο Φαβίνο, Λίντα Καρίντι, Αντόνιο Τζεράρντι, Φρανσέσκο Ντι Λέβα, Κάτια Μιρόνοβα κα.

    https://youtu.be/S4QE-91jBJI

    Τη νύχτα πριν από τη συνταξιοδότησή του, μετά από 35 χρόνια έντιμης υπηρεσίας, ο υπαστυνόμος Φράνκο Αμόρε θα δει τον κόσμο του να ανατρέπεται. Στη διάρκειά της, θα κινδυνεύσουν όλα όσα έχουν σημασία γι’ αυτόν: η δουλειά του, η μεγάλη του αγάπη για τη σύζυγό του, η φιλία του με τον συνάδελφό του, ακόμη και η ίδια του η ζωή.

    Άλλοθι για Παντρεμένους 2

    Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Φιλίπ Λασό, με τους Φιλίπ Λασό, Ελοντίν Φοντάν, Ταρέκ Μπουνταλί, Ναταλί Μπαγέ, Ντιντιέ Μπουρτόν, Ζεράρ Ζινιόν κα.

    Από τότε που έκλεισε το Alibi.com, η ζωή του Γκρεγκ έχει περιέλθει σε μια ηρεμία. Μέχρι που αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Φλο, και φυσικά πρέπει να τη συστήσει στον απατεώνα πατέρα του και την πρώην ηθοποιό μητέρα του. Κι επειδή αυτό δεν είναι εύκολο, προτιμάει να ανοίξει ξανά το πρακτορείο του, αναζητώντας ψεύτικους γονείς.

    The Flash

    Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Άντι Μουσκιέτι, με τους Έζρα Μίλερ, Μάικλ Κίτον, Σάσα Κέιλ, Μάικλ Σάνον, Μπεν Άφλεκ κα.

    Ο Μπάρι Άλεν πάει πίσω στον χρόνο για να αποτρέψει τον θάνατο της μητέρας του, φέρνοντας αναταραχές στο σύμπαν του. Τώρα θα πρέπει να σώσει και τη ζωή του…

    Αυτά που δεν Λέγονται 

    Κομεντί, ισπανικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Σεσκ Γκάι, με τους Αντόνιο ντε λα Τόρε, Μαριμπέλ Βερντού, Χαβιέ Καμάρα, Νόρα Νάβας κα.

    Mια σπονδυλωτή ιστορία πέντε κεφαλαίων στη σημερινή Βαρκελώνη, με ξεχωριστούς χαρακτήρες διαφορετικών ηλικιών που έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις των ανθρώπινων σχέσεων.

    Στο Στοιχείο τους 

    Παραγωγή (2023) από την Pixar και σε σκηνοθεσία του έμπειρου στο animation Πίτερ Σον.

    Η Φλόγα, μία νεαρή κοπέλα, που δεν έχει βγει ποτέ από τα όρια της πόλης της, θα γνωριστεί με τον υδάτινο Ριπλ, ο οποίος την προτρέπει να μπουν σε μια περιπέτεια, που θα τους αλλάξει ριζικά και τους δύο.

    Διαβάστε επίσης:

    Άσχημα νέα για τους Marvel fans! Τα Kang Dynasty & Secret Wars θα καθυστερήσουν για έναν χρόνο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles