20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Όλες οι νέες σειρές που έρχονται στα Novacinema

    Νέες συναρπαστικές σειρές καθώς και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται να καθηλώσουν τους συνδρομητές στα Novacinema4! Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο της ζώνης «House of Europe» η σειρά «Bardot» για τη ζωή της μεγάλης Γαλλίδας ηθοποιού Μπριζίτ Μπαρντό. Ακολουθεί από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 η δραματική νεανική σειρά «Bad Behaviour» ενώ από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 μυστήριο και έγκλημα ζητούν επίλυση στις υποθέσεις της 22ης σεζόν του «Law & Order».

    Σκυτάλη παίρνει από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00 η δραματική sci-fi σειρά «Viss Norm». Και από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:00 έρχεται η δραματική σειρά «The Invisible Girl». Παράλληλα, κάθε Παρασκευή στις 22:00 συνεχίζεται και η σειρά μυστηρίου και φαντασίας «Quantum Leap».

    Η ζωή της «Bardot» από τη Δευτέρα 18/9 και κάθε Δευτέρα στις 22:00

    Νέα και ελεύθερη, η Μπαρντό ήταν παθιασμένη και απελευθερωμένη ενώ αψηφούσε τις κοινωνικές επιταγές της εποχής. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της ως σταρ, καθώς μαθαίνει να διαχειρίζεται τη νέα της κατάσταση και ψάχνει τον εαυτό της. Με την Julia de Nunez στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η δραματική νεανική σειρά «Bad Behaviour» από την Τρίτη 19/9 και κάθε Τρίτη στις 22:00

    Όταν η 25χρονη Τζοάνα Μακένζι συναντά την παλιά της φίλη από το σχολείο Άλις Κανγκ, κατακλύζεται από αναμνήσεις από τη βάρβαρη χρονιά πέρασαν μαζί στο Silver Creek, τις εγκαταστάσεις ενός ιδιωτικού σχολείου θηλέων. Markella Kavenagh, Jana McKinnon πρωταγωνιστούν στη νεανική σειρά.

    Η 22η σεζόν του «Law & Order» από την Τετάρτη 20/9 και κάθε Τετάρτη στις 22:00

    Η αστυνομική σειρά που έχει κερδίσει 6 ΕΜΜΥ με τους Jeffery Donovan, Sam Waterston, Hugh Dancy παρουσιάζει πως ένα έγκλημα ερευνάται από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες, την αστυνομική έρευνα και τη δίωξη στο δικαστήριο.

    Η δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Viss Norm» από την Πέμπτη 21/9 και κάθε Πέμπτη στις 22:00

    Ένας νεαρός που ανήκει στη γενιά Ζ προσπαθεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή, αφού έχει γίνει μάρτυρας ενός τραγικού ατυχήματος στην παιδική του ηλικία. Μετά το ατύχημα, όμως, απέκτησε μία ικανότητα που ακόμα τον στοιχειώνει. Madlena Valdberga, Gundars Smuidris πρωταγωνιστούν στη σειρά.

    Το δραματικό θρίλερ «The Invisible Girl» από Σάββατο 23/9 και κάθε Σάββατο στις 22:00

    Ένα κορίτσι βρίσκεται δολοφονημένο στη διάρκεια ενός πανηγυριού. Ο Μιγκέλ Ανχελ ξεκινά την έρευνα, ενώ η κόρη του, η Χούλια, κάνει τη δική της. Πατέρας και κόρη ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο αινίγματα, αποκαλύψεις και παγίδες. Με τους Tábata Cerezo, Daniel Grao, Zoe Stein στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    «Quantum Leap» συνεχίζεται κάθε Παρασκευή στις 22:00

    Κάθε Παρασκευή στις 22:00 συνεχίζεται η σειρά μυστηρίου και φαντασίας «Quantum Leap» με τους Raymond Lee, Caitlin Bassett. Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Δρ Σαμ Μπέκετ μπήκε στον επιταχυντή κι εξαφανίστηκε. Τώρα, μία νέα ομάδα επανεκκινεί το πρόγραμμα, ελπίζοντας να κατανοήσει τα μυστήρια πίσω από τη συσκευή και τον δημιουργό της.

    Οι σειρές είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles