20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Όλες οι συναυλίες που έχουν ακυρωθεί/αναβληθεί λόγω του Κορωνοϊού! Οι ανακοινώσεις:

    Ο κορωνοϊός έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τις συναυλίες, καθώς οι συναθροίσεις πολλών ατόμων πρέπει να αποφεύγονται λόγω κορωνοϊού. Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν δηλώσει ότι ακυρώνουν/αναβάλλουν τις συναυλίες τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η λίστα αναμένεται να ανανεωθεί.

    Οι συναυλίες που ακυρώνονται/αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού:

    συναυλίες κορωνοϊού

    Maluma

    Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες του σούπερσταρ reggeaton τραγουδιστή Maluma, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακυρώνονται. Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών.

    συναυλίες κορωνοϊού

    Αντώνης Ρέμος

    Αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω κορωνοϊού, οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα.

    συναυλίες κορωνοϊού

    Slipknot

    Οι Slipknot ακυρώνουν τις επερχόμενες τους συναυλίες σε όλη την Ασία. Αναμένεται να μάθουμε τι θα συμβεί με την προγραμματισμένη τους συναυλία στην Αθήνα για τις 24 Ιουλίου. Ακόμη, περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να μάθουμε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για φέτος στην χώρα μας, ειδικά για το καλοκαίρι.

    Green Day

    Wake me up when Coronavirus ends…” Οι Green Day καθησυχάζουν τους Ασιάτες fan τους, ανακοινώνοντας πως ακόμη και εάν ακυρώνουν τις προσεχείς συναυλίες τους, ψάχνουν νέες ημερομηνίες.

    New Order

    Το αγαπημένο συγκρότημα που ξεσήκωσε το ελληνικό κοινό το περασμένο καλοκαίρι, δυστυχώς θα αναβάλλει τις συναυλίες του. Fact: Oι New Order αποτελούνται από τα πρώην μέλη των Joy Division, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή τους, Ian Curtis.

    https://www.instagram.com/p/B9Blt8qnHsl/?utm_source=ig_web_copy_link

    Mariah Carey

    Η pop diva μεταφέρει την συναυλία της στην Χαβάη για τον επόμενο Νοέμβριο εξαιτίας των περιορισμών στα ταξίδια λόγω κορωνοϊού.

    Avril Lavigne

    Όλες οι συναυλίες της Avril Lavigne στην Ασία ακυρώνονται.

    https://www.instagram.com/p/B9KfxIOnVqX/?utm_source=ig_embed

    BTS

    Το Κορεάτικο boyband συγκρότημα – φαινόμενο ακυρώνει όλες τους τις συναυλίες στην Κορέα.

    Whitesnake

    Το θρυλικό ροκ – μέταλ συγκρότημα αναζητά νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες τους στην Ασία.

    Khalid

    Ο R&B καλλιτέχνης ανέβαλλε όλες τους τις συναυλίες στην Ασιατική Ήπειρο.

    Ozzy Osbourne

    Ο «Πρίγκιπας του Σκότους» ακύρωσε όλες τις επερχόμενες συναυλίες του σε όλον τον κόσμο, καθώς ο ίδιος βρίσκεται πλέον στις ευπαθείς ομάδες λόγω της ηλικίας και της βεβαρημένης υγείας του. Πρόσφατα, διαγνώστηκε και με νόσο του πάρκινσον. Οι συναυλίες του στην Βόρεια Αμερική αφορούσαν την προώθηση του ντοκιμαντέρ για την ζωή του: Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne, που πραγματεύεται την καριέρα 5 δεκαετιών του ταλαντούχου μέταλ τραγουδιστή.

    Madonna

    Η Βασίλισσα της Ποπ, ακύρωσε όλες τις επερχόμενες ευρωπαϊκές της συναυλίες από το τουρ, Madame X.

    Santana

    Και ο Κάρλος Σαντάνα με το γκρουπ του ακύρωσε τις ευρωπαϊκές του συναυλίες.

    Pearl Jam 

    Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική μπάντα, το πρώτο μέρος της περιοδείας τους Gigaton Tour στη Βόρεια Αμερική ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου, αναβάλλεται, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

     

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles