18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Όμιλος MAP S.Platis: Εφαρμόζει την 4-ημέρη εργασία με τις ίδιες απολαβές και ωφελήματα

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος MAP S.Platis υιοθετεί για την καλοκαιρινή περίοδο το πρόγραμμα «Summer Afternoons». Με το εν λόγω πρόγραμμα, όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου που δραστηριοποιείται στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και κανονιστικής συμμόρφωσης στην Κύπρο, θα απολαμβάνουν δύο απογευματινά ρεπό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο! Δηλαδή, το προσωπικό θα εργάζεται 32 ώρες στη βάση μιας τυπικής 4-ήμερης εβδομάδας εργασίας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ίδιες απολαβές και τα ίδια ωφελήματα!

    «Το πρόγραμμα Summer Afternoons αποτελεί ένα καλό παράδειγμα της κουλτούρας και  που καλλιεργούμε στον Όμιλο και που έχει στον επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου εργαζομένου, αναγνωρίζοντας εμπράκτως την πολύπλευρη προσφορά του προσωπικού στην επίτευξη των κοινών μας επιχειρηματικών στόχων»,  επισημαίνει η κ. Γιόλα Χαραλάμπους, HR Manager του Ομίλου MAP S.Platis. Για εμάς, προσθέτει, «είναι σημαντικό να επενδύουμε στην ευεξία των ανθρώπων μας και όλοι στον Όμιλο είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος».

    Το πρόγραμμα «Summer Afternoons», έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το υβριδικό και ευέλικτο μοντέλο εργασίας που ήδη εφαρμόζεται στον Όμιλο MAP S.Platis ως ένδειξη εκτίμησης για το προσωπικό του. Συμβάλλει επίσης σημαντικά στην εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζόμενους στον Όμιλο να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στις οικογένειες και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    «Στόχος μας είναι η διαμόρφωση και η διατήρηση μιας κουλτούρας που εναρμονίζεται με την επιχειρηματική στρατηγική και ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του προσωπικού μας. Γι αυτό βλέπουμε μια λογική διασυνδεσιμότητας και αμοιβαίας ενίσχυσης της επικοινωνίας με το προσωπικό πίσω από την δημιουργία δυνατοτήτων», αναφέρει η κ. Χαραλάμπους. Τονίζει περαιτέρω ότι «η άμεση επαφή με τους ανθρώπους μας καθημερινά, καθώς και η διεξαγωγή σε ετήσια βάση της έρευνας δέσμευσης και αφοσίωσης προσωπικού, μας δίνει τη δυνατότητα να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να προβαίνουμε στη λήψη αντίστοιχων ενεργειών, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία καινούριων καλών πρακτικών και την ενίσχυση των υφιστάμενων».

    Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος MAP S.Platis έχει τιμηθεί με τη διάκριση «Υγιών Εργασιακών Σχέσεων» από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και κατέχει και τη διεθνή πιστοποίηση «We invest in people» από τον οργανισμό Investors in People.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles