20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    One Number από την Cytamobile-Vodafone: μέχρι και 4 κάρτες SIM με τον ίδιο αριθμό

    Την διάθεση της νέας υπηρεσίας One Number, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες Προγραμμάτων Συμβολαίου Κινητής τηλεφωνίας της Cytamobile-Vodafone, να έχουν πολλαπλές κάρτες με τον ίδιο αριθμό, ξεκινά από σήμερα η Cyta.

    Με την νέα αυτή υπηρεσία, κάθε πελάτης μπορεί να έχει στην διάθεση του συνολικά μέχρι και 4 κάρτες SIM με τον ίδιο αριθμό. Την πρώτη κάρτα που θα είναι η βασική OneNumber (κύρια) και ακόμα τρεις OneNumber κάρτες (δευτερεύουσες) τις οποίες μπορεί να χρησιμοποίηση σε άλλες συσκευές όπως ταμπλετ, laptop, smartphone κλπ με το ίδιο πρόγραμμα της κινητής του, και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται εναλλαγή κάρτας SIM μεταξύ συσκευών, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα με τις MultiSIM κάρτες.

    Όλες οι κάρτες είναι ενεργές ανά πάσα στιγμή, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιαδήποτε συσκευή για εξερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενα SMS και χρήση mobile internet. Οι εισερχόμενες κλήσεις καταλήγουν πάντα παράλληλα σε όλες τις συσκευές, ενώ τα εισερχόμενα SMS καταλήγουν μόνο στη βασική κάρτα (κύρια).

    Η υπηρεσία One Number είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες Προγραμμάτων Συμβολαίου RED, FREEDOM, BLACK και Classic, που έχουν ενεργοποιηθεί στη τεχνολογία VoLTE (Voice over LTE). Προσφέρεται με επιπλέον χρέωση, και πιο συγκεκριμένα με μηνιαία συνδρομή που ανέρχεται στα €5,95/μήνα για κάθε κάρτα, ενώ υπάρχει τέλος σύνδεσης €5,95 για κάθε κάρτα.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι σε αρχικό στάδιο, η υπηρεσία One Number δεν προσφέρεται σε προγράμματα προπληρωμένης υπηρεσίας (soeasy, soeasy youth, Καρτοσυμβόλαιο youth), επειδή η τεχνολογία VoLTE  δεν προσφέρεται ακόμα στην υπηρεσία προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles