23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: Στο φως τα specs λίγο πριν το launch!

    Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το launch του OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, ενός smartphone που κλείνει το μάτι στους λάτρεις της budget-friendly κατηγορίας. Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, διέρρευσαν τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά της, τα οποία αποδεικνύουν ότι θα αποτελέσει μια καλή και εξαιρετικά οικονομική λύση, με αξιόλογα specs.

    Έτσι λοιπόν, το Nord CE 3 Lite 5G αναμένεται να διαθέτει μια οθόνη 6.7 ιντσών τεχνολογίας FHD+ με refresh rate στα 120Hz, με τις διαστάσεις του να παίζουν στα 165.5 x 76 x 8.3mm, ενώ θα «ζυγίζει» κοντά στα 195 γραμμάρια. Στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα Qualcomm Snapdragon 695 5G, το οποίο θα συνοδεύεται από 8GB γρήγορης LPDDR4X RAM και 128GB UFS 2.2 storage (θα προσφέρει τη δυνατότητα για επέκταση μέσω MicroSD card). Παράλληλα, η νέα entry-level πρόταση της OnePlus θα διαθέτει camera setup, με main camera στα 108MP, καθώς επίσης δύο πρόσθετους φακούς με ανάλυση στα 2MP (depth sensor και macro Cam). Φυσικά από τη συσκευή δεν θα απουσιάζει και μια selfie cam, με ανάλυση στα 16MP. Με βάση τα στοιχεία που διέρρευσαν, το νέο μέλος της οικογένειας των Nord θα είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi ac και Bluetooth 5.1, θα διαθέτει dual SIM και NFC, ενώ θα τρέχει Android 13.

    Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το OnePlus Nord CE 3 Lite 5G αναμένεται τιμολογιακά να παίζει ανάμεσα στα 200 με 300 ευρώ, αν και περισσότερα θα μάθουμε για αυτό στις 4 Απριλίου, όπου και αναμένεται το επίσημο λανσάρισμα του για τις αγορές της ανατολής σε πρώτο στάδιο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles