23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Oppo Find N3 Flip: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 12 Οκτωβρίου

    Το Oppo Find N3 Flip έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο και μέχρι στιγμής ήταν διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Στις 12 Οκτωβρίου όμως το νέο foldable της εταιρείας θα ξεκινήσει το παγκόσμιο «ταξίδι» του, ξεκινώντας από την Ινδία. (Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το λανσάρισμα μέσω streaming στο YouTube).

    Το Find N3 Flip είναι ένα smartphone που διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας στο εξωτερικό κάλυμμά του. Περιλαμβάνει κύριες μονάδες 50MP (με OIS), τηλεφακό 32MP και υπερ-ευρυγώνιο φακό 48MP. Το smartphone έρχεται επίσης με τα χαρακτηριστικά της κάμερας Hasselblad και διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 32MP μέσα στην κεντρική οπή της αναδιπλούμενης οθόνη των 6,8 ιντσών στα 120Hz FullHD+ LTPO AMOLED.

    Επιπλέον, το Oppo Find N3 Flip τροφοδοτείται από το Dimensity 9200 SoC, τρέχει το ColorOS 13.2 που βασίζεται σε Android 13 και διαθέτει 12 GB RAM με δύο επιλογές αποθήκευσης – 256 GB και 512 GB. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Oppo Find N3 Flip περιλαμβάνουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, στερεοφωνικά ηχεία, NFC και μπαταρία 4.300 mAh με ενσύρματη φόρτιση 44 W.

    Διαβάστε επίσης:

    Starfield Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles