17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου lag free: «κόκκινη κάρτα» στο αδύναμο WiFi δίνει η devolo

    Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα απομένουν για την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι προετοιμάζονται.. πυρετωδώς για να το παρακολουθήσουν. Κορυφαίες εθνικές ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το κύπελλο από 20 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου. Εσείς από το σπίτι, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη μεγαλύτερη διοργάνωση για το ποδόσφαιρο από οποιαδήποτε «έξυπνη» συσκευή μέσω livestreaming, χάρη στην ισχυρή σύνδεση του Internet που διαθέτετε. Ή μήπως όχι;

    Ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου

    Όλες οι μεγάλες εθνικές ομάδες προετοιμάζονται για τη φάση των ομίλων και αργότερα θα μπουν δυναμικά στα play-off με τον γύρο των 16. Θα ακολουθήσουν οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί που θα αναδείξουν τις δύο επικρατέστερες ομάδες που θα «μονομαχήσουν» στον τελικό. Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση για όλους τους φιλάθλους. Έτσι, οι περισσότεροι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν από τους δέκτες τους, όλα τα παιχνίδια από τον καναπέ τους.

    Online streaming: προβλήματα στο WiFi

    Πολλοί θεατές προτιμούν να παρακολουθούν τους αγώνες online, να ενημερώνονται ζωντανά για τα στατιστικά και για τις εξελίξεις μέσα από το Internet. Οι συνδέσεις έχουν βελτιωθεί πολύ και ταυτόχρονα βελτιώνουν και την καθημερινότητά μας. Όμως, εδώ ακριβώς κρύβεται ο κίνδυνος για τεχνικά προβλήματα, επειδή το οικιακό WiFi συχνά παρουσιάζει απώλειες στο σήμα. Οι ασύρματες συνδέσεις WiFi έχουν πολλούς φυσικούς «αντιπάλους»: τοίχοι και οροφές, αλλά και η μεγάλη απόσταση από το router, οδηγούν πολλές φορές σε μειωμένη ποιότητα σύνδεσης και κατ’ επέκταση σήματος. Αυτό αποτελεί πρόβλημα όταν είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τον αγώνα της χρονιάς.

    Ένα άλλο πιθανό πρόβλημα που προκύπτει, όσον αφορά στην ομαλή σύνδεση άρα και ομαλή παρακολούθηση του αγώνα, είναι όταν υπάρχει ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός συσκευών στο οικιακό δίκτυο. Όλη η παρέα βρίσκεται συνδεδεμένη και παρακολουθεί προγνωστικά, συμμετέχει σε chat, κάνει αναζητήσεις, ή παραγγέλνει τις πίτσες… και το WiFi πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξει όλες αυτές τις ενέργειες ταυτόχρονα.

    «Μαγικό» streaming με άριστο WiFi

    Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα που εμποδίζουν την άρτια σύνδεση WiFi, μέσα από τη σειρά προϊόντων Magic της devolo. Οι Γερμανοί κατασκευαστές που ειδικεύονται στην τεχνολογία Powerline, προσφέρουν υψηλή τεχνολογία για το Internet από το 2002 και πάντα γνωρίζουν πότε να δώσουν «κόκκινη κάρτα» στο αδύναμο WiFi.

    Οι προσαρμογείς devolo Magic είναι συμπαγείς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε πρίζα και να επεκτείνουν εύκολα την εμβέλεια του router, χρησιμοποιώντας την τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Ανάλογα με το μοντέλο, αυτοί οι προσαρμογείς παρέχουν τόσο ενσύρματο όσο και ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί που χρειάζεται – συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης λειτουργίας mesh για ιδιαίτερα σταθερή, ασφαλή και αξιόπιστη κάλυψη WiFi μέχρι και τον κήπο.

    Αν και οι προσαρμογείς έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, η ευελιξία τους είναι τέλεια για να προσφέρουν αξέχαστα ποδοσφαιρικά βράδια στον κήπο. Απλώς μετακινήστε το devolo σε μια πρίζα που προστατεύεται από τον ήλιο και το νερό, για να απολαύσετε ισχυρό WiFi όπου το χρειάζεστε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή. Έτσι, με τη μαγεία του Internet θα απολαύσετε όμορφες βραδιές αγώνων όπως τις έχετε φανταστεί.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Η σειρά devolo Magic WiFi είναι διαθέσιμη στην Κύπρο σε φυσικά και online καταστήματα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο οικιακό δίκτυο Magic mesh WiFi, συνιστάται η χρήση ενός Multiroom Kit με τρεις προσαρμογείς. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το devolo Magic 1 WiFi mini Multiroom Kit είναι γύρω στα 164,90 ευρώ και για το high-end Multiroom Kit devolo Magic 2 WiFi 6, κοντά στα 399 ευρώ. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση σε όλα της τα προϊόντα.

    Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το www.devolo.com.cy και www.devolo.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles