18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    «Παράδοση με ραντεβού»: Μία πρωτοποριακή υπηρεσία από την Κωτσόβολος

    Ο Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, αλλάζει πλέον τα δεδομένα στον τρόπο που παραλαμβάνουμε την παραγγελία μας, με τη νέα υπηρεσία «Παράδοση με ραντεβού».

    Μέσω της νέας υπηρεσίας*, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν την παραγγελία τους στον χώρο τους, επιλέγοντας την ημέρα και το δίωρο παράδοσης που επιθυμούν, είτε online, είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε τηλεφωνικώς.

    Ο Κωτσόβολος αλλάζει και βελτιώνει συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των πελατών του και με πρωτοποριακές υπηρεσίες δίνει τη λύση για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη, προσφέροντας εμπειρίες που κάνουν τη Ζωή μας Καλύτερη.

    Αυτό είναι Κωτσόβολος!

    Μάθετε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία της Κωτσόβολος «Παράδοση με ραντεβού» εδώ, και δείτε την πρώτη ταινία της νέας καμπάνιας της εταιρείας, η οποία παρουσιάζει με χιουμοριστικό τρόπο και πρωταγωνιστή τον Χάρη Χιώτη, όλα αυτά που κάνουν τον Κωτσόβολο… Κωτσόβολο!

    https://youtu.be/DaHwjfnb7W0

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Μας κοροϊδεύουν;
      Παρήγγειλα με επιλογή (κι έξτρα χρέωση) για παραλαβή την επόμενη μέρα κι ήρθε μετά από 5 μέρες!
      Έστειλα email, πήρα τηλέφωνο για το θέμα της καθυστέρησης κι ακόμα να απαντήσουν!!!
      Ούτε καν!

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles