20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel: Ανάμεσα στους 40 διεθνείς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς που συμμετείχαν στο La Liga Experience

    Σαράντα συνολικά διεθνείς ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ήταν και η PrimeTel, συμμετείχαν στο φετινό La Liga Experience. Πιο αναλυτικά, για πρώτη χρονιά, οι υπεύθυνοι προβολής της La Liga έδωσαν την ευκαιρία σε δημοφιλείς προσωπικότητες από κάθε χώρα να ζήσουν διαφορετικές συγκινήσεις μέσα από μία first class ποδοσφαιρική εμπειρία.

    Η PrimeTel, έχοντας εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων της La Liga Santander έως το 2021, συμμετείχε στο La Liga Experience με προσκεκλημένο της, τον ηθοποιό και παρουσιαστή Χάρη Αριστείδου, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης ζωντανά από το Ciudad de Valencia Stadium.

    Να σημειωθεί ότι η φετινή La Liga Experience, εκτός από την ποδοσφαιρική δράση, περιελάμβανε γαστρονομικό tour σε επιλεγμενα tapas bar της Βαλένθια, shopping, ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης, gamble challenge, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών Borja Mayoral και Enis Bardhi στον Διευθυντή του Αθλητικού Τμήματος της PrimeTel, Κώστα Παπαδόπουλο.

    La Liga Experience_Tour La Liga Experience_live La Liga Experience_Charis La Liga_PrimeTel 1 La Liga_PrimeTel LaLigaExperience_LUD-RMA_39 (Small)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles