20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Πρωτοχρονιάτικο EPIC τρολάρισμα από το Google Pixel στο iPhone! (video)

    Η Google λατρεύει να τρολάρει την Apple, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει μια ειδική σειρά διαφημίσεων που ονομάζει #BestPhonesForever. Σε αυτού του τύπου τις αρκετά «ευφάνταστες» διαφημίσεις εμφανίζεται το Google Pixel να συνομιλεί με ένα iPhone, με τη συσκευή της Apple να εμφανίζεται πάντοτε… κατώτερη των περιστάσεων. Στο νέο λοιπόν πρωτοχρονιάτικο διαφημιστικό, το iPhone φαίνεται να έχει πέσει ξερό λόγω hangover από το πρωτοχρονιάτικο party, με το Pixel 8 Να το ρωτάει εάν είχε μια… “δύσκολη νύχτα”!

    Τότε το iPhone με αφοπλιστική ειλικρίνεια του απαντάει ότι τα πέρασε «δύσκολα» στο party γιατί έπρεπε να φωτογραφίζει πολλούς ανθρώπους σε group photos και καμία από τις φωτογραφίες δεν έβγαινε σωστά, καθώς όλο και κάποιος θα κοιτούσε αλλού ή θα έβγαινε με κλειστά μάτια! Το Google Pixel 8 δείχνει «συμπόνοια» και το iPhone του αναφέρει ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν διαθέτει τη δυνατότητα της λειτουργίας του “Best Take”, όπου χρησιμοποιώντας εξελιγμένους αλγορίθμους, το Google Pixel δύναται να συνδυάσει την καλύτερη λήψη! Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να κάνει τον «φίλο» του να αισθανθεί καλύτερα από το hangover, το κινητό της Google του προτείνει να του στείλει τις φωτογραφίες για να τις… «ετοιμάσει» σωστά χρησιμοποιώντας A.I. και τότε το iPhone φαίνεται… εκστασιασμένο μπροστά στις δυνατότητες του φίλου του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το διασκεδαστικό διαφημιστικό παρακάτω…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles