17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    PS5 με αποσπώμενο disc drive ετοιμάζει η Sony

    Η επόμενη έκδοση του PlayStation 5 είναι πιθανό να περιλαμβάνει αποσπώμενο disc drive και να επιτρέπει στο χρήστη να παίζει παιχνίδια χρησιμοποιώντας ένα drive συνδεδεμένο με USB-C, σύμφωνα με τον Tom Henderson του Insider Gaming. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα δούμε το νέο αυτό μοντέλο του PS5 περίπου το Σεπτέμβριο του 2023, το οποίο θα αντικαταστήσει τις υπάρχουσες κονσόλες.

    Προς το παρόν το PS5 έρχεται σε δύο εκδόσεις. Μία με ενσωματωμένο disc drive και μία “digital edition”, λίγο φθηνότερη, που δε διαβάζει δισκάκια. Φαίνεται πως η Sony ετοιμάζει ένα μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο χωρίς ή μαζί με το disc drive, αφού αυτό θα πωλείται και ξεχωριστά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αναβαθμίσει την κονσόλα του με ένα disc drive τη στιγμή που θα επιλέξει, γεγονός αρκετά πρακτικό αν αναλογιστεί κανείς τις τιμές που βλέπουμε στις κονσόλες τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, επειδή το drive θα πωλείται χωριστά, θα είναι ευκολότερη και η επισκευή της κονσόλας σε περίπτωση που σταματήσει να «διαβάζει» τα discs.

    Διαβάστε επίσης:

    Oι σειρές των HBO και Disney+ που σάρωσαν τα βραβεία Emmy στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles