17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    realme 11: Κυκλοφορεί στις 20 Ιουνίου με SuperZoom Camera 200MP OIS και συνεργάζεται με το Lonely Planet

    Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, επιβεβαίωσε ότι η σειρά realme 11 Pro – συμπεριλαμβανομένων των realme 11 Pro+ 5G και realme 11 Pro 5G – κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρώπη στις 20 Ιουνίου. Συγχρόνως, η realme ανακοίνωσε ως παγκόσμιο συνεργάτη της, την Lonely Planet, που θα προσφέρει την πιο ιδιαίτερη φωτογραφική εμπειρία στους χρήστες.

    Ενισχύστε την εμπειρία της κάμερας μέσω των φίλτρων Lonely Planet

    Η realme πιστεύει πως η φωτογραφία μέσω των κινητών θα εμπνεύσει τους χρήστες να απαθανατίζουν προσωπικές στιγμές και να εκφράζονται ελεύθερα, ανεξάρτητα από τον περιορισμό των συσκευών. Η σειρά realme 11 Pro 5G δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει μια εμπειρία απεικόνισης βλέποντας προς το μέλλον, ώστε να ενισχυθεί η περαιτέρω εξερεύνηση. Η συνεργασία με την Lonely Planet έχει ως αποτέλεσμα 3 προσαρμοσμένα φίλτρα, για να είναι η «φωτογράφιση δρόμου» με το smartphone ακόμα πιο διασκεδαστική, και δημιουργική. Υπάρχει επίσης ένα προσαρμοσμένο και αποκλειστικό κοινό υδατογράφημα της realme και του Lonely Planet που προσδίδουν στις φωτογραφίες σας μια vintage αίσθηση.

    Επίσης, πέντε έμπειροι φωτογράφοι του Lonely Planet θα συμμετάσχουν σε ένα project της realme με θέμα «εξερεύνηση στη πόλη». Αξιοποιώντας το σύστημα κάμερας SuperZoom 200MP OIS του realme 11 Pro+ μπορείτε να ανακαλύψετε τις ικανότητες αυτού του smartphone για εξαιρετικές φωτογραφίες μέσα στη πόλη.

    Κορυφαία κάμερα 200MP

    Το ολοκαίνουργιο realme 11 Pro+ 5G είναι η ναυαρχίδα της realme που διαθέτει την κάμερα της χρονιάς, OIS SuperZoom 200MP. Το σύστημα κάμερας 200MP στο realme 11 Pro+ 5G βασίζεται στο αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom με μέγεθος αισθητήρα τόσο μεγάλο όσο 1/1.4 ίντσες, μέγεθος pixel 2.24μm και διάφραγμα f/1.69. Όλα είναι διαμορφωμένα σε άριστο επίπεδο και στο ίδιο εύρος τιμών, η realme παρουσιάζει, αλματώδης διαφορά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον αισθητήρα IMX766.

    Με την τεχνολογία In-sensor Zoom, το realme 11 Pro+ 5G μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία zoom χωρίς απώλειες 2x/4x, η οποία επιτρέπει στον αισθητήρα να αλλάζει μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών εικόνας, ώστε να επιτύχει τον ίδιο αριθμό real pixel σε διαφορετικά εστιακά τμήματα, με αποτέλεσμα η σύνθεση λήψης να είναι πιο ελεύθερη, ανεξάρτητα από την απόσταση. Ως αποτέλεσμα, το realme 11 Pro + 5G είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της realme εξοπλισμένο με zoom χωρίς απώλειες 4x ενώ η ανάλυση εικόνας σε αυτό το εστιακό τμήμα είναι 242% υψηλότερη από αυτή παρόμοιων smartphones.

    Το realme 11 Pro+ 5G διαθέτει επίσης ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στην κάμερά του, όπως το Super Group Portrait και το One Take, το οποίο χρησιμοποιείται για έξυπνη σύνθεση με αλγόριθμο AI, για τη δημιουργία πολλαπλών φωτογραφιών «καλύτερης γωνίας» ταυτόχρονα.

    Η καλύτερη στην κατηγορία της 120 Hz Curved Vision Display

    Τόσο το realme 11 Pro + 5G όσο και το 11 Pro 5G διαθέτουν κυρτή οθόνη 120Hz Curved Vision Display προσδίδοντας την απόλυτη εμπειρία για το χρήστη. Με την τεχνολογία COP Ultra, το realme 11 Pro Series υιοθετεί μια προηγμένη διαδικασία συσκευασίας που φέρνει ένα εντυπωσιακό και εξαιρετικά υψηλό 93.65% screen-to-body ratio.Επίσης έχει την στενότερη στεφάνη 2.33mm στην ιστορία της realme, για μια πραγματική full screen εμπειρία, παρέχοντας εξαιρετική εμπειρία grip και χειρισμού, ενώ δίνεται η επιλογή καμπυλότητας ακριβείας 61 ° μετά από 26 χειροκίνητες επιλογές.

    Η σειρά realme 11 Pro υποστηρίζει 1260Hz instant touch sampling είναι εξοπλισμένη με X-touch optimization algorithm 2.0, μειώνοντας σημαντικά τα λάθη με την καθημερινή χρήση. Αυτός ο σχεδιασμός είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικός, με διπλά ενισχυμένο γυαλί, φέρνοντας μακροχρόνιο σχεδιασμό όχι μόνο στο πίσω μέρος, αλλά και στο μπροστινό μέρος. Αυτή η οθόνη δεν διαθέτει μόνο ένα εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αλλά και 1 δισεκατομμύριο χρώματα, μέγιστη φωτεινότητα 950nit, χρωματική γκάμα 100% P3, HDR 10+ και αναλογία αντίθεσης 5.000.000: 1.

    O σχεδιασμός Sunset Beige

    Το realme Design Studio, επιβεβαιώνοντας, τη δέσμευση ως προς την δημιουργία πρωτοποριακών σχεδιασμών και κοιτώντας προς το μέλλον, αυτή τη φορά, συνεργάζεται με τον Matteo Menotto, τον περιζήτητο σχεδιαστή μόδα και πρώην συνεργάτης του Οίκου Gucci. Ο Matteo Menotto γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της μόδας – το Μιλάνο, το οποίο είναι γνωστό ως η πρωτεύουσα της μόδας. Ο σχεδιασμός του realme 11 Pro + είναι εμπνευσμένος από τη πόλη του Μιλάνου. Η έμπνευση για το σχεδιασμό του smartphone προέρχεται από την στιγμή που ο ήλιος που ανατέλλει στη πόλη, έτσι ο στρογγυλός φακός μοιάζει με τον ανατέλλοντα ήλιο. Η κίτρινη γραμμή στη μέση του smartphone συμβολίζει τον δρόμο που εκτείνεται σε απόσταση, και το χρώμα που χρησιμοποιείται στη θήκη- μπεζ – είναι το χρώμα του ήλιου που χύνεται πάνω από τα κτίρια και στις δύο πλευρές. Η realme ονόμασε αυτό το φωτεινό χρώμα του realme 11 Pro +: Sunrise Beige

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles