20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Redmi Pad SE: Διέρρευσαν τα tech specs του νέου VfM tablet της Xiaomi!

    Τον Οκτώβριο που μας πέρασε η Xiaomi είχε κυκλοφορήσει το πρώτο tablet της σειράς Redmi, με το Redmi Pad να αποτελεί μια πρόταση που είχε ως στόχο να παίξει δυναμικά στην value for money κατηγορία. Τώρα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η κινεζική εταιρεία έχει εδώ και καιρό τον διάδοχο του, το οποίο θα ονομάζεται Redmi Pad SE. Και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οι περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο tablet έχουν ήδη διαρρεύσει, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία!

    Συγκεκριμένα, έχουμε τόσο leaked «product» φωτογραφίες της συσκευές, όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που σίγουρα θα κινήσουν το ενδιαφέρον των fans των budget-friendly λύσεων. Ειδικότερα, με βάση τα όσα έχουν δημοσιοποιήσει αξιόπιστοι leakers, το Redmi Pad SE θα διαθέτει FullHD+ LCD display με διαγώνιο 11 ιντσών με refresh rate στα 90Hz, 400 nits peak brightness και 207 ppi πυκνότητα στα pixels. Στην καρδιά του tablet χτυπάει ένα Snapdragon 680 SoC μαζί με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το προσιτό tablet της Xiaomi διαθέτει επίσης δύο κάμερες (μία εμπρόσθια στα 5MP και μια στο πίσω μέρος με ανάλυση στα 8MP). Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι insiders η συσκευή θα διαθέτει την τεχνολογία FocusFrame, η οποία επιτρέπει το αυτόματο tracking του υποκειμένου κατά τη διάρκεια video calls.

    Επίσης, καλά επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν ότι το Redmi Pad SE θα διαθέτει μεταλλική unibody κατασκευή και θα «ζυγίζει» περίπου 480 γραμμάρια, ενώ παράλληλα θα είναι και εξαιρετικά λεπτό με το πάχος του να κυμαίνεται στα 7.36mm. Επιπλέον, θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 8.000mAh, καθώς επίσης και μια χρήσιμη MicroSD port, αλλά και σύστημα 4 ηχείων τεχνολογίας Dolby Atmos, ενώ θα το δούμε σε τρία διαφορετικά χρώματα (γκρίζο, πράσινο και μωβ).

    Αν και δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς θα το δούμε (λογικά πριν να εκπνεύσει το 2023) στην Ευρώπη, παρόλα αυτά οι φήμες αναφέρουν ότι η τιμή του θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο κάτω από τα 200 ευρώ (το μεγάλο του αδελφάκι κόστιζε 279 ευρώ).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles