16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Reels: Τον «κλώνο» του TikTok λάνσαρε ο Zuckerberg

    Τα τελευταία χρόνια, στον κόσμο των social media έχουμε δει αρκετές ανακατατάξεις. Από τη μία πλευρά το Tik Tok κατάφερε να προσελκύσει όλη τη νεολαία και να καταστήσει τα videos προαπαιτούμενο για την επιτυχία μιας πλατφόρμας. Από την άλλη πλευρά το Facebook και το Instagram άρχισαν να χάνουν χρήστες, με αποτέλεσμα ο Mark Zuckerberg να προσπαθεί να ανατρέψει τη “σκακιέρα” μιμούμενος τον ανταγωνισμό.

    Μετά το «άνοιγμα» στο metaverse και τη μετονομασία της εταιρείας σε Meta, ο Zuckerberg παρουσίασε πρακτικά τον κλώνο του TikTok, το Reels. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Reels θα διατίθεται για τους χρήστες του Facebook παγκοσμίως, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν μια συλλογή βίντεο μικρής μορφής scrolling ή να ανεβάζουν τα δικά τους. Παράλληλα, οι χρήστες στο Instagram που έχουν δημιουργήσει Reels θα μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη θεατότητα, καθώς το Facebook σχεδιάζει να εμφανίζει βίντεο μικρής μορφής στο News Feed και στις Ομάδες.

    Διαβάστε επίσης:

    Χαμός στο App Store με την εφαρμογή του Trump! “Σκαρφάλωσε” στην κορυφή το Truth Social

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles