18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ρίχνει “άκυρο” στους υπερήρωες ο σκηνοθέτης του «Shazam: Η οργή των Θεών»

    Την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Shazam 2, η ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη «SHAZAM» μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, το Shazam, και είναι έτοιμος για περιπέτειες.

    Η ταινία είναι αντιφατικές κριτικές, ωστόσο οι fans θα ήθελαν να μάθουν αν θα υπάρξει τρίτη ταινία στο μέλλον. Προς το παρόν τουλάχιστον, το σενάριο φαίνεται δύσκολο μέχρι… απίθανο, καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας «Shazam: Η οργή των Θεών» David F. Sandberg έχει τελειώσει με τους υπερήρωες, τουλάχιστον για τώρα, όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

    «Στο Rotten Tomatoes μόλις πήρα τη χαμηλότερη βαθμολογία κριτικού και την υψηλότερη βαθμολογία κοινού για την ίδια ταινία. Δεν περίμενα επανάληψη της πρώτης ταινίας κριτικά, αλλά έμεινα λίγο έκπληκτος γιατί νομίζω ότι είναι μια καλή ταινία» έγραψε. «Ω καλά. Όπως έχω πει εδώ και καιρό, ανυπομονώ πολύ να επιστρέψω στον τρόμο (καθώς και να δοκιμάσω κάποια νέα πράγματα). Μετά από έξι χρόνια Shazam, σίγουρα έχω τελειώσει με τους υπερήρωες προς το παρόν».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles