20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Booth Tour @ΜWC 2018: «Οι… καλύτερες αναμνήσεις»!

    Η Samsung κατάφερε σε ένα ακόμη Mobile World Congress να μας καταπλήξει με τα καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα της, δίνοντας μας τη δυνατότητα να πάρουμε μία καλή γεύση από το μέλλον της mobile τεχνολογίας (κι όχι μόνο…). Στο booth της φυσικά δέσποζε ο «Βασιλιάς» του φετινού MWC που δεν ήταν άλλος από το εξαιρετικό Galaxy S9 (και S9+), καθώς η ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας δικαιολογημένα συγκέντρωσε όλα τα φλας πάνω της, παίζοντας πραγματικά χωρίς αντίπαλο!

    Samsung Booth Tour MWC 2k18 (11)

    Samsung Booth Tour MWC 2k18 (16)

    Για το S9 ήδη θα γνωρίζετε αρκετά από την ανταπόκριση και το hands-on μας, ωστόσο εάν είχατε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο booth της Samsung θα παρατηρούσατε κι’ άλλα πολλά ενδιαφέροντα mobile gadgets, ενώ φυσικά δεν έλειπαν και τα happenings, τα οποία ταξίδευαν τους επισκέπτες στα μονοπάτια του virtual reality (στο «καθιερωμένο» πλέον VR roller coaster γινόταν πανικός με τις ουρές να φτάνουν μέχρι τα… απέναντι booths) και augmented reality, προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης που έμειναν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη των τυχερών επισκεπτών του MWC.

    Samsung Booth Tour MWC 2k18 (2)

    Samsung Booth Tour MWC 2k18 (9)

    Το ενδιαφέρον μας φυσικά κέντρισε το μοναδικό μίνι-μουσείο κινητής τηλεφωνίας που βρισκόταν εντός του Samsung booth, το οποίο ουσιαστικά αποτελούσε ένα μίνι ταξίδι στην ιστορία των mobile προϊόντων της Samsung (από τα 90s μέχρι σήμερα), καταγράφοντας τα κινητά τηλέφωνα της κορεατικής εταιρείας που άφησαν το στίγμα τους στον κόσμο της τεχνολογίας. Εκτός από τα παραπάνω, οι επισκέπτες του booth είχαν την ευκαιρία να «παίξουν» και να «πειραματιστούν» με τα δικά τους AR Emojis, να δημιουργήσουν εντυπωσιακά Slow-motion videos, να «συνομιλήσουν» με το Bixby, αλλά και να δοκιμάσουν την ξεχωριστή “desktop-based” εμπειρία που προσφέρει η νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας, μέσω του αναβαθμισμένου DeX.

    Samsung Booth Tour MWC 2k18 (15)

    Χωρίς αμφιβολία, η περιήγηση μας στο booth της κορεάτικης εταιρείας στο MWC 2018, μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς όχι μόνο μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε με τα νέα προϊόντα της Samsung, αλλά παράλληλα να… αγγίξουμε το μέλλον της mobile τεχνολογίας! Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και ταξιδέψτε μαζί μας!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles